nie ma kto budowac duzych obiektów foto , poczytaj o ilosciach zdewelopowanych projektów , które ma R Power . Do tego firma z doswiadczeniem robi to szybko - kontrakt realizacja dochód itd Piatka uklepana .Musiałby nadejsc taki czarny czwartek jak 2 tyg temu.to moze słabe rece oddadzą. Mały Ffloat a papier obserwuje i widać ze wykupiony nieliczni oddaj ponizej 5. Ale powodzenia moze coś wpadnie .Tez dzis koszyk podstawiłem nisko
Mam już tego papieru na tyle dużo, że gdyby teraz nagle odjechał to i tak będę bardzo zadowolony. Lecz widzę, że celowo zaniżają kurs sprzedając sami sobie i zbierają od przestraszonych. Typowa gra psychologiczna. Lecz biorę pod uwagę jeszcze scenariusz , że uderzą jeszcze niżej dlatego wolę poczekać z resztą kapitalu
A dwa tygodnie temu chcieli zejść znacznie niżej lecz ktoś większy zacząl bronić kursu. Później gdy kurs zaczął rosnąć chcieli straszakami po 20000 akcji to powstrzymać , lecz ktoś im łykał je w calości po kilku sekundach. Spróbowali 3 x i sobie odpuścili, lecz powstrzymali wzrosty na wyższym poziomie i teraz trzymają kurs i chcą ponowić scenariusz.
po 4 ,30 tez chciałem wejsc ale byłem zaangazowany w inny papier po wyjsciu z MDI cóz lepei pózno niż wcale. JA gram starą szkołe jak rosnie to dokupuje kolejne pakiety zeby zwiekszyć popyt i dojśc do gory
dziś był pakiecik 4,60 ale nie cieszył sie zbytnim powodzeniem ponad nim pustak w zleceniach do 4,90. Ktoś puscił zeby stoplosy wyczyścić? Dopiero od tego momentu MDi zrobiło 60% swoich dzisiejszych obrotów
Nie zdziwiłem się, że nie bylo chętnych na ten pakiet, bo jeśli ktoś wywala naraz tyle akcji i jeszcze wystawia sporo na sprzedaż to włacza się myślenie , że ma jakiś powód. Sam nie wiem,czy to bylo celowe dzialanie , czy jakiś zwykly inwestor chcial wyjść z tego papiera jak najszybciej , bo ogólnie dzisiaj był dzień paniki na giełdzie . Ja sam się powstrzymalem od zakupów , bo jest szansa kupić jeszcze niżej
To dzięki pomysłowi naszego.kochanego rządu. Bedzie ratowal gornictwo. A pisalem tu wczesniej zeby nie byc zbyt optymistycznym co do oze, przy naszym kochanym pisie , to mnie zjechano:) i zeby nie bylo, nie jestem trolem., tez mam akcje mdi i bym chcial zeby roslo. Ale pis ukreci leb energii odnawialnej , bo chce sterowac wszystkim centralnie a gornicy to twardy elektorat. Dostaniemy ladnie po dupie za tej kadencji rzadu, Polska ekonomicznie zejdzie na psy , dzieki poronionym.pomyslom betonowych dziadów