Podzielam. Takie informacje są bez pokrycia. Kurs spada i od razu wszyscy widzą najgorsze scenariusze. Nie pierwsza i nie ostatnia spółka. Raz jest na plusie, a raz na minusie. Nie ma co od razu się wycofywać. Cierpliwość! Są informacje, które muszą dać wzrosty. Tylko jesteśmy w czasach kryzysu więc czasem trzeba dłużej poczekać...
Tak, za miesiąc osoby kupujące na górce 18,2 nawet trochę zarobią. Cała giełda pl się zesrała i najbardziej widać to na letusie bo tutaj są największe ci*y, które chwytają się noży, zamiast trzymać kurs to sprzedają żeby później kupić kilka razy drożej przez to będziemy musieli znów czekać i odbudowywać kurs ale spokojnie wzrosty jeszcze będą wychodzą na + mają ciekawe inwestycje i absurdalne info na którym nabijają kurs. Proponuje zamknąć na miesiąc oczy i wszystko wróci do 14-18 chociaż pewnie wcześniej spadnie do +/- 0.8 - 1.2
Naprawdę życzę Wam tego. Nikomu nie zależy, żeby inny tracił. Ale ha tą spółkę znam. Byłem tu i wiem jak Was potraktują. Wasza decyzja. Ostrzegalem wcześniej. Pozdro
Ja sprzedałem po 7zl żałowałem jak poszedł na 18...teraz to nie wiem jaki jestem szczęśliwy.robie kółka ..kupno 2.80...sprzedaz 3.zl..pare razy się udało. .ale czuję że tu będzie powyżej 5zl i trzymam trochę...pozdro
To prawda przez chciwość kilku procent kurs zdechł i przez kolejne 2 miesiące pewnie będzie szedł boczny ale nie wygląda źle jak ktoś wcześniej pisał pierwszy kwartał 2021 spory wzrost i na to faktycznie wygląda. Nie polecam głupio wysypywać grubasy mają tu wciąż spore kwoty a za grosze nie oddadzą jak leszcze
i co z tego? sami zabili kurs a teraz zarząd zaczyna robić fikołki, znów wyskoczy o kilkaset procent bez żadnego powodu. Letus to mem na którym ktoś potrafi dobrze zarobić
Świetna spółka za kwartał przychody 21 tys zł. Przecież to jest zarąbista sprawa że ludzie zainwestowali w spółkę co ma takie wspaniałe przychody. No i ta kapitalizacja całe 178 mln zł. Za cały rok Spółka osiągnie niebotyczne obroty 100 tys zł. Ludzie czy wy na poważnie, Na co liczycie ? (no wiem krociowe zyski)
Jak tam Pany? Jeden tu pisał, że w listopadzie będzie 20 zł? Gdzie on jest? Szczerze współczuję, bo kisilem się tu 3 lata i straciłem najwięcej. To jest KRZAK. Zrozumcie to. Kiedyś robili podbitki raz w roku do około 0.8 gr. Teraz jak ktoś kupował po ponad 20 zł to może zapomnieć o kasie. Fakt, że to co zrobili w tym roku z kursem to kosmos. Oby powtórzył kiedyś pompkę, bo zostaniecie z papierem na zawsze.