wycena na ten moment jeszcze zbyt wysoka. realna wartość jest sporo niższa na ten moment więc póki co nie ma powodu do wzrostu w krótkim a może nawet średnim terminie
Widzę że tym forum trzęsą Salopa z kumplami a wy we wszystko wierzycie bo udało mu się dwa razy przewidzieć kurs. Wyceny które tu są też nic nie warte bo giełda dyskontuje przyszłość. Poza tym nikt nie będzie zaniżał kursu dla swojego widzimisię jeśli akcje ma nawet za grosze. To są inteligentni (fakt) daytraderzy którzy zarabiają na zmienności i nie zarobią jak nie rozhuśtają emocji...
Weź mnie nie mieszaj z tym łajnem ja tu jestem towarzysko. Mam do tego łajna sentyment. Z ciekawosci sledze losy łajna od czasów GOA. czasami coś kupie, jak ostatnio po 0.68. Bawi mnie szczekanie piesków grubasa . Taki relax. Czekam na info o elektrowni kwantowej na rzece Mszance. Wierze, że kiedyś je podadzą. Jak wiecz o co chodzi. Buła hahahaha.
Kolego o czym piszesz? Kto trzęsie? Siedzialem na Let ponad 5 lat, średnią mialem 《 0,75, wiec sam sobie odpowiedź ile farta i potfela zasilenie dala mi ta perła, co nadal nie wiem dokąd zmierza i pod co tak urosło:) , ale co powiem to powiem dzieki za te gigant % zysku i został mi ostatni tak dla hecy pakiet 2k
ja już kulturalnie pożegnałem się z LET, warto było (z perpektywy kiszenia tylu lat) czekać i skasować zysk; od razu się przyznam, że na topie nie oddałem, ale swoje % niemiłosiernie nadal podziwiam i sentymentalnie będę czasem śledził, bo do tej pory takiego wzrostu "pod coś" nie zaznałem na bananowej mej ulubionej. Zyczę wszystkim, aby ten kurs się utrzymał i kiedyś wrócił na maxy. Może być ciężko...bo nawet artykuł parkietu akurat dziś wyrzuciło (hehe), ciekawe czemu gdy zaliczyło akurat ładny zjazd ?!? przypuszczam, że poszedł pakiet w parkiet :) A wracając do forum, no cóż bombardowanie postami (wiadomo od kogo) od momentu wyjścia> 1 PLN to przykład stety, że Bankier jest dla każdego i poziomu nie kalkuluje, więc dlatego jest tu jak jest. Merytoryki, może nieobiektywny jestem było i jak nadal czytam o LET może z 5 % :( kończąć słowem, tudzież pytaniem mentora : "ciekawe " ?