• Nowa gierka Autor: ~Hofens [46.170.252.*]
    Nawet śmieszna
    Ludzie grają w różne gry na Swich
  • Re: Nowa gierka Autor: ~noname [77.112.110.*]
    link

link

link

link

Race R/C (tytuł roboczy) Nintendo Switch, PS4, Xbox, Steam 1Q/Q2 2021 Portowanie, wydawanie Właściciel praw: Developer z Polski Race R/C to zręcznościowa gra inspirowana takimi tytułami jak Re-Volt czy Micro Machine. Rozgrywka przewidziana jest nie tylko dla trybu jednoosobowego, lecz również jako Multi-Player z maksymalnie czterema graczami. Świat Micro Machiness pokochają miłośnicy klasycznych wyścigówek jak i ci stęsknieni za dziecięcą wyobraźnią, kiedy to nawet najmniejszy samochód był mistrzem F1. Oprócz klasycznych miniaturek samochodów sportowych, gracze będą mieli do wyboru także nieco rozbudowane konstrukcje jak radiowozy czy autobusy, a także monster trucki. Atrakcyjności całej rozgrywce dodaje tło – domowe tory wyścigowe umiejscowione w salonie czy na stole bilardowym przywodzą na myśl dziecięcy świat. Wyścigi będą rozgrywane na 32 różnych trasach, na których czekają bonusy w postaci broni i wspomagaczy. Każdy wygrany poziom odblokowuje niedostępne wcześniej opcje, w tym 4 mini gry, które dodatkowo uatrakcyjniają 

widać zmianę jakościową gier i teraz wydają na wszystkie konsole !!!

DANE FINANSOWE
    2017 364 tys
    2018 541 tys
    2019 1097 tys
    2020 675 tys po ii kwartale

do tego udziały w MD games docelowo do przekształcenia i debiut na NC tak uważam
  • Re: Nowa gierka Autor: ~Hofens [212.180.226.*]
    To wiemy że później będą petardy. Gra horror i teraz dodali te samochody co będą hitem na bank.

Ja napisałem o tej nowej gierce co trochę grafiką przypomina stare Pokemony na Game Boy.

Jakiś RPG w pixelozie taki zabijacz czasu
    zobaczymy jak się zachowają po weekendzie ta wycena to absurd .Też stawiam , ze ten samochodziki mogą się udać na switcha poza Contrą i horrorem ale ogólnie jak widać coraz lepsze gry mają mieć w portfelu
  • Re: Nowa gierka Autor: ~Hofens [31.60.152.*]
    Widziałeś co się wydarzyło na Starward?

Tam spółka nic nie zarobiła nigdy a zrobiła plakat z hełmem i IPO. Co to się dzieje. Czemu Drageusa nikt nie widzi
    nie wiem pisałem o tym wczoraj

Spółka jeszcze nie zarabia
    Pod względem finansowym Pyramid Games jednak na razie nie zachwyca. W 2019 roku spółka miała ok. milion zł przychodów netto. Aż 750 tys. zł z tej kwoty stanowiła jednak wyłącznie księgowa zmiana stanu zapasów. Niewielka część przychodów to zatem realne wpływy do spółki. Poprzedni rok zakończono stratą netto w wysokości 17 tys. zł, co i tak jest poprawą względem 2018 roku, który to spółka zakończyła blisko 50 tys. zł na minusie

niedawny debiutant dociągnęli kurs do 174 zł co dawało kapitalizację 215 milionów Starward jeszcze się nie otworzył jak pisałem
    tko wycena 300 milionów a w portfolio mają

Gra powstaje na silniku Unreal Engine i przeznaczona jest zarówno na 'duże' konsole, jak i komputery osobiste. W lipcu spółka zakończyła realizację siódmego już kamienia milowego. Premiera gry zaplanowana jest do końca 2021, czyli w roku, w którym przypada setna rocznica urodzin Stanisława Lema" - czytamy także.

wycena Draguesa to jakieś nieporozumienie

przestrzelili z debiutem o pół roku tu 6 zł to było z ipo jaja jakieś z tym są

• Re: Nowa gierka Autor: ~Korhil [89.64.94.*]
    Czesc. Zacząłem przeglądać raport pod tym kątem i przyznam, że nie widzę tej pozycji ze zmianą zapasów.. Na czym taka księgowa sztuczka polega? Po prostu spółka mowi „hej, myslimy, ze nasze gry sa warte X i tak sobie dopisujemy do bilansu”? Serio, pomozcie nowicjuszowi:)
    ledwo drgnęło już zastawiają k... co za papier
    ta nowa to może nie ale ta poprzednia the great perhaps link 

i te nadchodzące miały na steamie bardzo ładny odbiór i oceny ona wyszła juz w III kwartale na 3 konsole  ciekawe jak wynikowo wypadli
    link oceny ma wysokie a to dopiero prolog  generalnie mają coraz lepsze gry co widać po przychodach
  • Re: Nowa gierka Autor: grab [89.65.234.*]
    Musi Drageus robić więcej szumu medialnego aby zobaczyli go poważni inwestorzy
  • Re: Nowa gierka Autor: ~Noname [37.248.253.*]
    Tu się zgodzę. Każdy pozyskany port to powinno być info medialnie dają d.... Po całości nie wiem k... Wstydzą się czy co
  • Re: Nowa gierka Autor: ~Tyrek [79.185.190.*]
    A gdzie te sypiące się LOCK -UP ????
  • Re: Nowa gierka Autor: ~noname [95.41.182.*]
    pakuszaj kaszanku i wodku dzis jeszcze sierpień od jutra ale nie jest powiedziane co zrobią zobaczymy
  • Re: Nowa gierka Autor: ~Vdk [37.225.51.*]
    Narobili mi smaka naganiacze, myślałem, że może poniżej 5 dokupie :P jak nie będą sypac to mega dobrze wróży
  • Re: Nowa gierka Autor: ~noname [77.115.10.*]
    no i co ? syf z gilem
  • Re: Nowa gierka Autor: ~Tyrek [178.42.139.*]
    Weż ty sprzedaj te swoje 100 akcji i będzie z twoim jęczeniem spokój . Co nie zauważyłeś , że wig 20 zaliczył zwałę pod koniec sesji ???
  • Re: Nowa gierka Autor: ~Noname [37.248.253.*]
    Żenią kwita stoi popychacz na popycie ślepy jesteś
  • Re: Nowa gierka Autor: ~noname [37.7.249.*]
    oni żyją czy co od prawie miesiąca cisza na twiterze i fejsie tak to co kilka dni coś wrzucali boję się
[x]
DRAGEUS 0,00% 0,96 2026-03-26 11:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.