Dziś spylilem 33k akcji ze strata 55k trochę podniosłem kurs bo podnosiłem o pare groszy. Dziwie się ze tak łatwo sprzedałem. Ale cieszę się. Pozbyłem się szmat miałem ze 3 spółki na których straciłem. Siedziałem z 5 lat. Ale od marca odrobiłem i jestem zarobiony na innych spółkach a to badziewie idzie w straty i dobrze. Życzę Wam żebyście się uwolnili od tego gniota i zapomnieli. Odrobicie ba innych spółkach z nawiązką !!! Pozdrawiam
Dnia 2020-08-27 o godz. 23:31 ~Redanik napisał(a): > Dziś spylilem 33k akcji ze strata 55k trochę podniosłem kurs bo podnosiłem o pare groszy. Dziwie się ze tak łatwo sprzedałem. Ale cieszę się. Pozbyłem się szmat miałem ze 3 spółki na których straciłem. Siedziałem z 5 lat. Ale od marca odrobiłem i jestem zarobiony na innych spółkach a to badziewie idzie w straty i dobrze. Życzę Wam żebyście się uwolnili od tego gniota i zapomnieli. Odrobicie ba innych spółkach z nawiązką !!! Pozdrawiam
znaczy to już koniec firmy :( a tak fajnie było kiedyś urwał jakie plany były
Dnia 2020-10-18 o godz. 18:52 ~franek napisał(a): > od jutra zobaczycie Redan w górę niech żałują ci co się pozbyli będą kupować jak będzie 0,40 - 0,50 groszy bo tu będzie 4zł