Normalna rzecz, był kryzys, mniej pracy to i mniej zarobili. Mnie to nie martwi, ja patrzę w przyszłość a tu ona będzie na pewno zielona. OZE dopiero się zaczyna w Pl, niektórzy moi znajomi do dzisiaj nie wiedzą co to OZE. Cierpliwości Panowie tu się zarobi tylko nie panikujcie i nie sprzedawajcie akcji po parę groszy. Pozdrawiam...
sęk właśnie w tym, że zarobili WIĘCEJ 1kw to strata 1,6mln, po półroczu są już na +, więc w samym 2kw zarobili prawie 1,7mln w analogicznym 2kw19 stracili 1,4mln przy czym 1kw20 obciążają jednorazowe koszty restrukturyzacji (odprawy itd.) wg mnie wyniki są dobre, stanowią światełko w tunelu jeżeli tendencja zostanie utrzymana w 3kw można będzie mówić o przełomie
Fakty są takie. 62-010 Suchy Las Złotniki ul,Czołgowa 4 - Romano 74 niedaleko żyję (chyba ,że blefik). Prezes Goławski na pierwszym pięterku - zadajcie pytanie: JAK JEST NAPRAWDĘ.?. Nie zapomnijcie o OZE (gratuluję dużej wiary w cudeńka w Suchym czy na pewno Lesie?).
Doceniam awangardową formę, strumień świadomości robi furorę w literaturze, ale my ludzie prości. Dlatego jeżeli można - jeszcze raz, ale w miarę przystępnie: jaki konkretnie czynnik wg Ciebie psuje obraz wyników za 2kwartał? Po raz pierwszy od dłuższego czasu pokazali zysk, z raportu wygląda, że ogarnęli koszty funkcjonowania, co by oznaczało, że poprawa może się okazać trwalsza. Co nam umknęło?
Panicki - już nie wiem jak WOS nazwać ( pisownia złośliwa). Dlaczego cały czas opieracie na słupkach-wykresach, Poprzedni Zarząd też miał wizyje i co ..... .Niestety szambo wchłaniane jest bez drenazu znacznie dłużej.