• Jwa znowu zataja Autor: ~kaplica [37.47.23.*]
    nie informowali o pożyczce a teraz nie informują jaki serwis sprzedali i za jaką cenę. Jak sprzedali Squtera za 2 mln to jest info pozytywne ale jak za 2000 zł to już negatywne. To jest całe Jwa, zatajają i manipulują infami.
  • Re: Jwa znowu zataja Autor: ~bubuzubu [37.47.61.*]
    Bolą wzrosty? Oj widzę że mocno piecze.
  • Re: Jwa znowu zataja Autor: ~Kkk [37.248.211.*]
    Mlask mlask golasie ile dostajesz od posta?no bo że robisz to za darmo nie uwierze no chyba ze jestes taki gupi
  • Re: Jwa znowu zataja Autor: ~kaplica [37.47.24.*]
    No i wydało się. Ec2 poinformowało że nie zapłacili a potrącono należności. Potwierdziło się że Jwa zataja istotne informacje. I wy chcecie w to inwestować? Co jeszcze wam zataili?
  • Re: Jwa znowu zataja Autor: ~Duże_M [31.0.82.*]
    Kto chce ten chce każdy inwestuje swoje pieniądze.
    Dla mnie to słaby ruch pod papierowe wyniki obie spółek ale to moja prywatna nie wiążąca opinia.
  • Re: Jwa znowu zataja Autor: ~kaplica [37.47.20.*]
    Tak, czuje że z pożyczką też przekręt zrobią. Ogłoszą że niby oddana a coś kupią od pożyczkobiorcy i dokonają potrąceń. Lepiej zostawcie tą spółdzielnie z Krzysiem i Anią, niech sami biorą całą emisję. Sami są siebie warci.
  • Re: Jwa znowu zataja Autor: ~bubuzubu [37.47.61.*]
    Wyjątkowo nie będę wam przeszkadzał w rzyganiu na spółkę, bo sprzedałem wczoraj połowę akcji, a teraz chcę odkupić 15% taniej. Miłego dnia, chłopcy:)
  • Re: Jwa znowu zataja Autor: ~Duże_M [31.0.82.*]
    Powodzenia, przez takich „długoterminowych” inwestorów ciężko traktować spółkę poważnie.
[x]
ONE2TRIBE -0,78% 0,26 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.