• Brak perspektyw Autor: ~Me [5.173.216.*]
    Z tego co widze to ta firma osiagnela juz swoj max. Zeby sie rozwinac musialaby wyjsc na rynki miedzynarodowe na co sie nie zanosi :/
    Zapraszam do dyskusji jesli ktos widzi dla nich dalszy rozwoj lokalny.
  • Re: Brak perspektyw Autor: zezd [62.87.191.*]
    Dalsze komplikowanie prawa przez popis sprowadza się do tego, ze coraz więcej ludzi nie jest w stanie samemu obsluzyc swoich działalnosci (ktore tak naprawde są etatami). Kolega dlugo kopal sie z ta biurokracja, robil jakies jpk, w koncu uznal ze to nie ma sensu i lepiej zaplacic ifirmie zeby sie samo generowalo.
    Dlatego wydaje się, że ludzie powinni napływać do ich platformy, z drugiej strony zagrożenie jakie widze, to kolejna, tym razem może udana, próba wypchnięcia ludzi samozatrudnionych na etaty, tylko to już skłoniłoby np mnie do emigracji i wielu innych, dlatego wierze, że tego nie zrobią.
    Imo warto trzymać jakiś mały pakiet ze względu na fajne dywidendy i stabilny biznes, ale na wielkie wzrosty bym nie liczyl.
  • Re: Brak perspektyw Autor: ~pierzgal [89.66.103.*]
    W cale nie wydaje mi się, żeby to był koniec perspektyw. Mając tylu klientów B2B aż prosi się żeby zrobić jakiś marketplace powiązany z platformą np. do zamawiania usług biurowych/kawowych/prawnych/benefitów itp. Jeśli ktoś z iFirma to czyta, to zróbcie to a otworzy Wam się kolejny niesamowity rynek!
  • Re: Brak perspektyw Autor: ~grzegorz [194.181.82.*]
    zgadzam się .bardzo mądre podsumowanie,krótko rzeczowo, też nie liczę na wzrosty to taki myk na czarną godzinę
  • Re: Brak perspektyw Autor: ~władek [31.6.216.*]
    masz racje kolego z tej firymy trzeba już pryskać ,tu jeden z kolegów pisał ze jest fajna dywidenda chyba se zażartował hihihihi ile by trzeba mieć akcji by jakąś korzyść mieć i jak dlugo na to czekać? to chyba ktoś o dywidendach fajnych napisał z zarządu hihihihihihi
  • Re: Brak perspektyw Autor: ~julian [5.173.193.*]
    masz racje ): ja sie obkupilem teraz w cormay i punkpirates, licze ze tam bedzie lepiej
  • Re: Brak rozsadku Autor: ~op [37.30.7.*]
    poraza, cormay pralnia pieniedzy, firma ktora przepala pieniadze i nawet w trakcie koronawirusa nie jest w stanie skorzystac z okazji albo gamedev bo teraz jest taki hajp, to rzeczywiscie przyszlosciowe inwestycje.
  • Re: Brak rozsadku Autor: ~Marceli_Szpak [79.110.204.*]
    Ja jeszcze trzymam, technicznie wygląda dobrze. Wsparcie na 4,05 trzyma.
  • Re: Brak perspektyw Autor: ~mar [79.110.194.*]
    Czy brak perspektyw na polskim rynku? Ilu ifirma ma klientów? 20k? 30k? To ledwie 1% liczby jednoosobowych działalności gospodarczych w Polsce.

Na fajerwerki i skokowy wzrost nie ma co liczyć, ale pole do rozwoju na rodzimym rynku jest, szczególnie jeśli będą wprowadzane nowe produkty.
[x]
IFIRMA 1,01% 29,95 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.