• Jaki kurs po wynikach jutro- przewidywania Autor: ~Kolo [94.254.172.*]
    Mądre głowy w którą stronę się kurs poruszy lub nie
  • Re: Jaki kurs po wynikach jutro- przewidywania Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    wezwanie po 13....a potem 25 ... puchy i karton...
  • Re: Jaki kurs po wynikach jutro- przewidywania Autor: ~LENTEXer [195.136.168.*]
    Jutro nic sie nie wydarzy albo kurs się nieznacznie zwali jak Ci niecierpliwi wysypią drobniaki z kieszeni albo ktoryś z nas - infewstoruf sypnie bo mu się pieniadze z tarczy skonczyły. Ciągle czytam tych samych forumowiczów na tym samym wątku więc mamy generalnie jako grupa slabe publicity na zewnątrz i nie ma nowego kapitału na tym walorze co nie daje szansy ruszenia na górę. Nie umiemy się przebić z głosem dalej. Jak patrze jak ludzie podbijają na np New Connectcie na jakiś gniotach to myślę ze często o co come on i tam byle informacja z dup... że ktoś pierdnął głośniej kurs do góry to myślę że w przypadku LTXu ktoś celowo trzyma kurs i tym steruje .Słabe obroty więc nikt nie wypuszcza papieru i czeka na ruchy np może K.M lub funduszu. Jak pisałem K.M to nie jest leszcz i jakby chciał podkręcić kurs to by to robił aby wysypać papier chyba ze sie myle więc albo chca skupić w dobrej cenie albo po prostu niemarketingowy jest ten gniot i trzeba traktować to jak lokatę bo 30% YtY na stabilnej spółce też nie jest źle dla normalnego inwestora. Każdy wieloletni gracz Wam powie że zysk 8-10% rocznie (mówię średni z wielu lat+wtopy na wydmuszkach) to nienajgorszy wynik .Teraz wiemy że każdy jak jest 10% z dnia to mizeria ale już w lipcu i sierpniu pokazało że niejednego puszczono w skarpetach przy takich wahaniach. Przykłady, SOFTBLUE,4massy, MENNICA, HARPERy, GL COSMED'y CORMAYe i inne pokazały że można zarobić ale też jest spory zjazdy już nie mówię o BIOMEDzie.
  • Re: Jaki kurs po wynikach jutro- przewidywania Autor: ~Kolo [94.254.172.*]
    Po wynikach się wskaźniki co niektórym zapalą
    na razie grubasy skupują a reszta tłuściochów dobierze po zamknieciu skupu surowców..I znowu wasz guru zaklinacz węży ogrodowych napisze cuda niewidy ze na 4 zmiany 8 dni w tygodniu 100 kontenerów dziennie i ze spółka tip top na globalnym rynku... wory pod oczami podstawione tylko sypać ....
  • Re: Jaki kurs po wynikach jutro- przewidywania Autor: ~sipowiec [83.20.102.*]
    byla nadzieja -ale szybko zgasla -jak byl glupi takim zostal-niestety
    pisałem ci jak bedziesz pchał paleciak szefa nie stawaj od strony rury.............. hahaha nie dobierasz pod wezwanie po 13 ????
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.20.102.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
LENTEX 1,60% 7,60 2025-10-15 16:42:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.