Przekonałem sie kupilem kilka opakowan w wersji na watrobę- jak dystrybucja szersza pojdzie do USA nie da sie kupic w tej cenie w kraju. Polecam kazdemu akcjonariuszowi.
to ja sprzedałem wszystkie swoje akcje Pharmeny na wczorajszej podbitce i od razu wykupiłem za wszystko suple Menavitin. jak świat sie dowie o magii 1-MNA to sprzedam wszystkie na allegro i będę bogaczem. termin przydatności na szczęście koniec 2021 roku.
w tej branży nic nie dzieje się z jednego dnia odrazu na drugi ( zobacz ile trwa zatwierdzanie leku ,czy szczepionki ),ale bądz pewien ,że w najbliższym czasie przyjdzie era PHARMENY i wtedy nie zdążysz nawet do WC,dlatego proponuje tobie zakub nocnika i trzymaj blisko siebie ,bo nie znasz dnia ,ani godziny .POZDRAWIAM
wuju, trudno nazwać polemiką ciągłe wklejanie linków do przestarzałych komunikatów teraz zamiast akcji mam kilka kartonów suplementów - one będą nabierać wartości i to wy je ode mnie odkupicie. jak zabraknie w sklepach stacjonarnych i na Amazonie. nadal jestem "akcjonariuszem".
Dnia 2020-08-26 o godz. 19:34 ~wuj napisał(a): > "to ja sprzedałem wszystkie swoje akcje Pharmeny na wczorajszej podbitce" to się w końcu zdecyduj, masz akcje czy nie
No właśnie! - bo sukces PHARMENY zależy przecież od tego, czy Wafelek ma akcje :):):)