... spółkę która urosła już ponad 500%... tylko nie płaczcie później, że spadło... pozdrawiam naganiaczy latających po wszystkich forach... pamiętajcie, że jak jest zlot takich to zwykle to oznacza, że zarobieni chcą wam oddać drogocenny papier za grosze, bo przecież ma iść na 5...10...15zł
ta a ty taki dobroduszny ostrzegasz ludzi, jedni naganiają na spadki drudzy na wzrosty taka kolej rzeczy bankiera, jeden chce kupić drożej drugi sprzedać drożej - handel tak wygląda. Nie kupią to będzie potem płacz że urosło, kupią a nie daj boże spadnie (sam mam akcje bioergu) to będzie płacz że spadło. Każdy ma swój rozum, jak tu spekuła się zbierze to naprawdę może być grubo
Po pieresze Columbus to deczunio mniej akcji... zwłaszcza tych w obrocie. Po 2 clc to też balon, pogadaj z tymi co brali po 110... czy już oddali ze stratą. Po 3 nie wiadomo czy clc wróci na poziomy +100. Po 4, 4MS miał być 2gim Mercatorem, poszedł na 4zł, a teraz jest po? Po 5, co powiesz tym którzy ubiorą sie po 50gr czy 1zł gdy kurs spadnie i już nie wróci? Gdybyś niezauważył to jestem tutaj bo latacie jak pos....ni po innych forach i naganiacie... po co skoro to taka perła? Ja wam życzę i 100zł. Kupić nie kupię... to co piszę nie jest naganianiem na spadki tylko pokazaniem rzeczywistości, że to już urosło na chwilę obecną prawie 700%... żeby nie było płaczu...
11 Bit urósł 12255% i jakoś nikt nie płacze. A tutaj, ledwo urosło trochę procent i co nie którzy już mają pełno w portkach że zaraz spadnie i nie zarobią. A sępy już czekają na tanie akcje, bo im żal dupę ściska że są bez akcji .