J.w. Od jakiegoś już czasu można zaobserwować większe obroty, coś zaczyna się dziać. Spółka jest jeszcze przez wielu inwestorów nie zauważona, brakuje trochę rozgłosu.
Ja bym spojrzał inaczej skoro dark times zwrocil sie w 2 miechy przy kosztach 500tys a wh ma kosztowac 2mil a jest to nieporownywalnie woeksza marka to wydaje mi sie ze zwrot kosztow bedzie porownywalny do darl times ale czas pokaze
I przejscie na gpw plus fundusze wiec na ulice przez okres 1 roku bym nie liczyl .teraz tylko pytanie jak zachowa sie akcjonariat jak mozliwe 50na50 ze dojdzie do spadkow po wyborach w usa
Trochę się interesuje Games Workshopem (tez hobbystycznie) i powiem tak: na dwoje babka wróżyła. Bo bazę fanów mają mega mocną, a praktycznie każdy kto interesował się kiedykolwiek fantastyką zna markę. Jeżeli do tego firma wejdzie ze swoim marketingiem, a ostatnio widać u nich naprawdę mega poprawę do tego co było parę lat temu, to murowany sukces. Natomiast ciężko powiedzieć mi ile gier VR jest w stanie rynek zassać. Lekko licząc każdy kto grał w wizardsy kupi warhammera bo to ta sama baza fanów. Czy to zadziała w drugą stronę? Liczę że na pewno będzie to odczuwalne.