• Żenada Autor: ~MixKolanko [5.173.59.*]
    Moze mi ktos wyjasnic jak mozna byc wydawca gry, ale nie miec zadnego udzialu w zyskach? Jaka jest zatem rola CFG w wydaniu Builders of egypt? Pierwszy raz slysze o wydawcy, ktory nie zarobi na wydaniu gry. Ewenement
  • Re: Żenada Autor: ~Taja1 [67.218.225.*]
    MaxK na YouTube wydaje swoje wiadomości i nie bierze od nikogo za to pieniędzy ale .... tutaj pomyśl
  • Re: Żenada Autor: ~ass [83.23.231.*]
    Autor: ~Hrabia [5.173.26.*] już Ci odpowiadałem jak pyatłeś się 2 posty niżej pod tym nickiem
  • Re: Żenada Autor: ~Hrabia [5.173.26.*]
    To nie ja, masz ten poczatek ip dla jednego dostawcy, ale chętnie posłucham odpowiedź w tamtym poście, bo nikt nie podał prawdziwej odpowiedzi
  • Re: Żenada Autor: ~tt [92.150.90.*]
    Polecam zapytać u źródła, czyli spółki Maja do tego specjalny adres mailowy.
  • Re: Żenada Autor: ~litości [178.73.8.*]
    Równie dobrze można pytać, jak można być wydawcą, nie mając do tego ludzi ani infrastruktury.

CFG jako wydawca BoE, to jeszcze pozostałość z czasu, kiedy zarząd próbował każdego kitu, żeby zobaczyć, czy to zadziała na kurs, a potem już tak zostało.
  • Re: Żenada Autor: ~Minifund [37.47.94.*]
    Żenujący poziom troli próbujących wyrwać akcje. Mam nadzieję że ja jak i reszta 2018 macie z nich bekę.
  • Re: Żenada Autor: ~ass [83.23.231.*]
    kiedyś to był czasy i forum Kajtek steamapp ciekawski i reszta
  • Re: Żenada Autor: ~fund [89.64.191.*]
    Ale po co mają sie starać, skoro tu zaraz taki wystrzał, dla dwóch procent więcej? Dlatego te brednie o trollach nigdy nie miały sensu.
  • Re: Żenada Autor: ~Domino [31.6.167.*]
    Gdzie ten wystrzal? Chyba na poludnie
  • Re: Żenada Autor: ~fund [89.64.191.*]
    To była ironia, bo każdą krytykę barany tu kwitują, że to trolle chcą zbić cenę. Jak widać kolejka się nie ustawia. Wiem, że niektórzy lubią takie posty przypominać, więc piszę wprost: dla mnie to wygląda na mnożenie spółek i projektów pod emisję, tylko grunt się usuwa spod nóg, bo jest to robione mało wiarygodnie.
[x]
CFG -1,00% 1,98 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.