https://www.sii.org.pl/13835/ochrona-praw/biezace-interwencje/sii-jedzie-na-walne-zgromadzenie-krezus-sa.html#ak1383
Podobnie (choć może bardziej spektakularnie i na większe pieniądze) zrobiono wal na Krezusie. Ale tam drobni przynajmniej walczą. Może kasy i nie odzyskają ale jestem ciekaw co z tego wyniknie
Krezus i Aleja to te same klatki na kapitały, do tego dochodzi Mgames i wiele innych gniotów. Wtedy był etap zamykania kapitałów po to by teraz leszcze tylko przez szybę mogli popatrzeć. Poczytajcie moje wpisy na alejce, kto pamięta co pisałem ten pewnie już skojarzył fakty, musieliście to przeżyć żeby uwierzyć w to co pisałem, szkoda. Jest obecnie nowy porządek inwestowania i dzieje się sporo, wzrosty na kowidach po 800% a wy siedzicie zamknięci na ALS :) Już nie piszę więcej bo szkoda czasu, ale już wkrótce przekonacie się jaki potężny interes i zarobek przeszedł wam koło nosa, tylko dla tego że daliście się zrobić w leszcza na ALS. hehe
Który z Was teraz marzy o tym by ten kapitał z ALS zainwestować w takiego Lauren Peso albo w 4mass gdy takie kółeczka można tam robić? prawda boli oj boli
Z mojej strony słowa otuchy. To tylko klatka i jak już się wszystko zakończy i już te zarobki przejdą wam koło nosów, to wtedy wam ten kapitał odblokują. Alejkę wykupił inwestor, tyle w temacie.
Tak tylko gadają tu bo to jedna mafia pewnie, a tymczasem KNF i inni urzędnicy nic nie robią, no rzesz.. FIRMA widmo? US nie chce kasy?. Urzędnik nie ruszy du... bo po co jak nie musi bo pensyjka co miesiąc leci. Całe te NC i GPW to jedna szulernia. Można wprowadzić firmę na giełdę, okraść inwestorów, nie raportować nic i żadnych konsekwencji... można wyprowadzać kasę na lewo i jest cacy.