Przewidywany harmonogram Oferty Poniżej przedstawiono informacje na temat przewidywanego harmonogramu Oferty według czasu warszawskiego. 29 lipca 2019 r. Ostatni dzień, w którym nabycie Akcji Istniejących na sesji GPW umożliwiało nabycie Prawa Poboru* 31 lipca 2019 r. Dzień Prawa Poboru 1 września 2020 r. Rozpoczęcie przyjmowania zapisów w wykonaniu Prawa Poboru oraz Zapisów Dodatkowych** 1 – 8 września 2020 r. Notowanie Jednostkowych Praw Poboru na GPW*** 11 września 2020 r. Zakończenie przyjmowania zapisów w wykonaniu Prawa Poboru oraz Zapisów Dodatkowych 22 września 2020 r. Przydział Akcji Oferowanych objętych w ramach wykonania Prawa Poboru oraz Zapisów Dodatkowych 23-24 września 2020 r. Przyjmowanie zapisów na Akcje Oferowane nieobjęte w wykonaniu Prawa Poboru i Zapisów Dodatkowych przez podmioty, które odpowiedzą na zaproszenie Zarządu Do 28 września 2020 r. Przydział akcji podmiotom, które złożą zapisy w odpowiedzi na zaproszenie Zarządu
Dnia 2020-08-27 o godz. 09:52 ~X5 napisał(a): > 1-8 września jest kluczowy. W tym czasie można odstąpić pp albo zakupić 2 akcje na każdą jednostkę pp
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- proste i na temat.
Dnia 2020-08-27 o godz. 12:44 ~Ciekawy napisał(a): > "ozpoczęcie przyjmowania zapisów w wykonaniu Prawa Poboru oraz Zapisów Dodatkowych** 1 – 8 września 2020" > > > > A gdzie będzie można się zapisać? Ktoś do mnie zadzwoni z BM czy otworzy mi formatka na końce z takim zapisem?
ludzie a skąd wy sie bierzecie !!!!!???? Zadzwoń do ojca tadeusza z Torunia on ci powie !!!
PP powinny być już dawno widoczne w odpowiedniej tabeli,zależny od biura maklerskiego. zostały przydzielone, chyba kilka miesięcy temu. to może trochę, ożywić tego trupa. Może spekuła zawita, liczę na to wtedy zacznę i ja się bawić. Coronosowa spółka to nie będzie, ale zarobić będzie można.