Kilka godzin stabilizacji jako bazy pod kolejny impuls wzrostowy. Dobrze byłoby pewnie już dzisiaj pozbyć się nawisu w okolicach 50 gr. A jutro rozkręcić papier na dobre
Skąd pochodzą te wszystkie akcje, którymi teraz sypią? Czyżby Komosiński sprzedawał, a może Advantum wychodzi? Jest jest jeszcze 1 mln akcji serii E ale one chyba nie są jeszcze dopuszczone do obrotu.
Mamy więc tylko 2 możliwości: Komosiński lub/i Advantum. Mają akcje objęte po 0,10, więc zarobek całkiem niezły. Boję się, że to jeszcze spadnie do ok. 20 gr.
Duże paczki poszły w drugiej części w bidy. Trochę zaskoczka, ale mam nadzieję, że się wyprztykał. Oby tylko info nie wyszło że to komosiński się odchudził albo advantum właśnie
Moim zdaniem wielka podaz akcji wystapila z powodu ze wysypal sie ktos z wiekszosciowych. W piatek powinno byc info badz tez nie bo nie widzialem takowego gdy adwantum poprzednio schodzilo z 15%(jezeli sie myle niech ktos poprswi)
Jak wysypało się adwantum to pewnie ze wszystkiego i pójdzie do góry bo nie będzie więcej podazy. Jak komosinski to obawa ze będzie dalej sypał i dalsze nurko2anie
Piszecie, że sporo osób uśredniało. Tylko, ileż można uśredniać? W końcu kasiórka się skończy i kupa ludzi zostanie z papierem na długie miesiące. Takiego obrotu kółkowicze nie mieli szans zrobić! Mnie to wygląda na Komosińskiego, który w końcu po wielu latach stagnacji i zablokowania gotówki miał szansę spieniężyć trochę swoich akcji. Sprzedając nawet 5 mln sztuk nadal będzie miał większościowy pakiet. 5 mln ze średnią 0,30 - to da ok. 1,5 mln zł in cash! Całkiem fajna sumka.
Oczywiście powyższe wartości, które podałem są wzięte z palca. Mają wyłącznie zadanie przedstawienie możliwego scenariusza.
Jeżeli ten Komosiński się potwierdzi, to może jeszcze spaść i to sporo. Trzeba chyba pozbyć się swojego pakietu i to póki cena nie jest całkowicie zdołowana. Zobaczymy jak się rozegrają jutro pierwsze 2-3 godziny handlu. Jeżeli nadal przeważała będzie podaż, to nie będzie to wyglądało zbyt kolorowo.
Jeżeli to komosiński, to zakładam że jak już coś to sypał na poziomach powyżej 50 gr, bo to z jego perspektywy mogła być faktycznie dobra okazja do spieniężenia części pakietu na wygórowanych poziomach. 30-40 gr to już chyba nie są wg mnie ceny do kontynuacji ewentualnej wyprzedaży z jego strony.
O czym Wy pieprzycie groszołapy ?
Nie czujesz rynku?
To zajmij się czymś innym.
Kupowaliście chętnie po 1 PLN a teraz biadolicie przy cenie 42 gr ?:)))
Won na budowę!:)))
Tam Wasze miejsce...