• O jej co się stało? Autor: ~Tomi [31.0.71.*]
    Buhaha
  • Re: O jej co się stało? Autor: ~TUP [77.253.183.*]
    Przecież według ciebie to taka super spółka. Namawiałeś na nią. Wielbiłeś Prezesa. Teraz się śmiejesz z tych co kupili? A tak na marginesie to gość jest super, robi wszystko, żeby już nikt nie chciał tego papieru. Popatrzcie na styl przedstawiania tych wiadomości. Według mnie wszystko po to, żeby nikt nic nie chciał bo nie ma z czego.
  • Re: O jej co się stało? Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    A ja dziś nie mogłem się oprzeć i troszkę dokupiłem - uśredniłem w dół zobaczymy co będzie dalej przecież wiecznie spadać nie będzie :))
  • Re: O jej co się stało? Autor: ~TUP [77.253.183.*]
    Nie przeraża cię to, że z tej spółki nie ma dobrych wieści już od lat. Tak jakby ktoś chciał ją dobić. Jeszcze niedawno myślałem, że stracić się dużo nie da, a ewentualne zyski mogą być duże więc warto uśredniać ale kolejne infa sprawiają, że już mi się nie chce uśredniać.
  • Re: O jej co się stało? Autor: comtrader_optymista [91.239.154.*]
    Dnia 2020-08-25 o godz. 21:06 ~TUP napisał(a):
    > Nie przeraża cię to, że z tej spółki nie ma dobrych wieści już od lat. Tak jakby ktoś chciał ją dobić. Jeszcze niedawno myślałem, że stracić się dużo nie da, a ewentualne zyski mogą być duże więc warto uśredniać ale kolejne infa sprawiają, że już mi się nie chce uśredniać.

Interpretuj sens tych inf... nie czytaj tylko przekazu, który wprost mają wywołać...

comtrader
  • Re: O jej co się stało? Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Tup nie przeraża jestem coraz bardziej wk.... z przerażeniem obserwuję co się wyprawia na niektórych spółkach na GPW np na Polnordzie... Uśredniałem ostatnio bardziej z nawyku niż z przekonania ze coś się poprawi w firmie. Niestety przykro to napisać ale to moja nietrafiona inwestycja. Ciekaw jestem jak długo jeszcze będzie tutaj ten marazm. Trochę bardziej z nadziei niż przekonania sadze ze to jakoś się przełamie w którąś stronę, choć nie mam racjonalnych argumentów za tym by to były pozytywne rozwiązania.
  • Re: O jej co się stało? Autor: fanelus [31.182.240.*]
    Dnia 2020-08-25 o godz. 13:04 ~Tomi napisał(a):
    > Buhaha

Auto muchę przejechało
  • Re: O jej co się stało? Autor: vacarius [78.10.210.*]
    Tomi mnie tu ubrał. I co ja teraz zrobię z tą makulaturą. A sam poszedł na jujubee jeszcze bardziej ryzykowną spółkę. Wiem bo jestem tam od lat.
    A tu na alta jeśli dobrze rozumie wychodzi na to ze jeśli prezes zechce 10zł za akcje to będzie miał. Wszystko zależy jego widzimisie. Dlatego może sobie poczekam z tą makulaturą.
  • Re: O jej co się stało? Autor: ~TUP [5.184.230.*]
    Tylko on raczej tego nie zechce, bo mu to nie potrzebne. On swoje ma. Tak na marginesie to znowu jakiś bieg sobie organizuje. Tuż przed walnym, żeby się chyba rozluźnić.
  • Re: O jej co się stało? Autor: ~Zakar [77.111.247.*]
    Ćwiczy bieganie bo gdyby musiał uciekać z walnego przed "bardzo zadowolonymi" akcjonariuszami to musi mieć kondycję hahaha
  • Re: O jej co się stało? Autor: ~Zakar [77.111.247.*]
    Vacarius możesz uśrednić w dół ...
[x]
ALTA -0,31% 1,59 2025-11-13 16:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.