• Spory przeskok w rankingu Autor: ~mroczneśredniowiecz [94.254.175.*]
    313 -> 187
  • Re: Spory przeskok w rankingu Autor: ~Xxx [5.173.17.*]
    To nie ma większego znaczenia, ważne są fundamenty a te się poprawiają i trend wzrostowy.
  • Re: Spory przeskok w rankingu Autor: ~mroczneśredniowiecz [94.254.175.*]
    Dnia 2020-08-25 o godz. 12:09 ~Xxx napisał(a):
    > To nie ma większego znaczenia, ważne są fundamenty a te się poprawiają i trend wzrostowy.

:)
    Dz szkoły B.Grahama na NC wiedzie bardzo wyboista droga.
    Poza tym ważność trendu wzrostowego dla wzrostu kursu to chyba tautologia?
    Niemniej aby on tu był, potrzebny jest napływ nowej krwi. Aby ona zaś tu przybyła potrzebne jest zainteresowanie walorem, a ranking mówi o tym wprost.
    Dlatego uważam, że ma on tutaj podstawowe znaczenie, zwłaszcza w krótkim terminie.

• Re: Spory przeskok w rankingu Autor: ~xxx [89.64.31.*]
    Jak będzie w rankingu w pierwszej dziesiątce to trzeba wtedy sprzedać na razie jesteśmy przed dużymi wzrostami.
  • Re: Spory przeskok w rankingu Autor: ~JS [92.4.75.*]
    To co piszesz nie ma sensu. Pomysl.
    Odwrotnie wiec powinienes kupowac spolki ktore sa w ostatniej dziesiatce I czekac kto wie Ile az sie inwestorzy zainteresuja. Spolka dochodzi do pierwszej dziesiatki wtedy sprzedajesz. Ma sens? A co jesli dojdzie tylko do miejsca 30 na liscie? Co w tedy. :-)))
    To ze spolka rosnie w rankingu zainteresowania jest na pewno pozytywne. Ale nie podejmowal bym decyzji o wejsciu/wyjsciu na jej podstawie. Pozdro
    Dnia 2020-08-25 o godz. 19:33 ~JS napisał(a):
    > To co piszesz nie ma sensu. Pomysl.
    > > Odwrotnie wiec powinienes kupowac spolki ktore sa w ostatniej dziesiatce I czekac kto wie Ile az sie inwestorzy zainteresuja. Spolka dochodzi do pierwszej dziesiatki wtedy sprzedajesz. Ma sens? A co jesli dojdzie tylko do miejsca 30 na liscie? Co w tedy. :-)))
    > > To ze spolka rosnie w rankingu zainteresowania jest na pewno pozytywne. Ale nie podejmowal bym decyzji o wejsciu/wyjsciu na jej podstawie. Pozdro

O tym pisałem.
    Nie do końca rozumiem obiekcje XXX bo są zbyt lapidarne.

• Re: Spory przeskok w rankingu Autor: ~Rado [176.115.85.*]
    Mroczny, co do Inteli myślę, że jesteśmy zgodni.
    Powiedz mi tylko jedno, ale szczerze. Czemu bijesz się z koniem i takie akcje odpierniczasz na blooberze? Przecież oboje wiemy, co tam się będzie działo. Czy działasz sam, czy dla kogoś?
    Tu jest forum spółki Inteliwise, a ja bardzo przestrzegam czystości gatunkowej bo np w dziedzinie destylatów ma to podstawowe znaczenie.

• Re: Korekta? Autor: ~Daro [193.106.131.*]
    Czas na korekte.
  • Re: Korekta? Autor: ~hahah [34.103.240.*]
    Dobre żarty. Uważaj, bo zaraz już nie dogonisz pociągu
[x]
INTELIWIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.