Nic nie musi naganiaczu. Zapomnij. Musiałbyś wywalić 100k akcji PKC, może by spadło poniżej 2zł. A tak to możesz pomarzyć. Masz pecha. Nie ogarniasz jaka to perła, nie umiesz kupić i siedzieć cicho to nie zarabiasz. Ale giełda pełna jest takich frustratów, którzy patrzą i patrzą, a akcji nie mają. Żenada
Dnia 2020-08-25 o godz. 07:29 ~gracz napisał(a): > Nic nie musi naganiaczu. Zapomnij. Musiałbyś wywalić 100k akcji PKC, może by spadło poniżej 2zł. A tak to możesz pomarzyć. Masz pecha. Nie ogarniasz jaka to perła, nie umiesz kupić i siedzieć cicho to nie zarabiasz. Ale giełda pełna jest takich frustratów, którzy patrzą i patrzą, a akcji nie mają. Żenada
Jakie 100k akcji xD jak po lewej stronie > 2zł nawet 10k akcji nie ma. Więc łatwo idzie zwałę zrobić poniżej 2zł. Proszę Cię. Za to Ty naganiasz na wzrosty.
Za to ja tu jestem od 2 lat i zbieram akcje. Nie znasz się na grach, nie wiesz odpowiednio dużo, to bredzisz. Dla DDI rok 2021 będzie najlepszym rokiem jaki mieli w swojej karierze. Kto tego nie wie może opuścić pokład i przestać bredzić. Tak mocno opluwanej spółki gamingowej to nie widziałem. Cierpliwie zaczekam na swoje wzrosty. Nie złamie mnie żaden troll. Nadal podtrzymuję 5zł na 2021 rok, a jak się pojawią nowe gry na horyzoncie to i 10zł.
Zbierają doświadczenie, robią coraz lepsze gry, mają za sobą spory PR od paradoxu i przychylność mediów. Sukces w zasięgu ręki.
Niestety ale już od 2018r każdy rok miał być najlepszy dla tej spółki, miało być far peak, halls of horror miało być hitem, karcianka potem film a co mamy marazm, spółka produkuje niszowe gry, nawet na balona się nie nadaje