• Ubrali naiwnych Autor: ~Franek [150.254.157.*]
    Nieżle dzisiaj ubierają naiwnych papierami HRC. Skąd się Ci naiwni biorą? WGPW to jedna szulernia.
  • Re: Ubrali naiwnych Autor: ~Makai [94.254.136.*]
    A czytales co tu sie bedzie dzialo.
    Wchodzi Medicofarma i zmieni nazwe HRC na inna... wiec pod to jest gra
  • Re: Ubrali naiwnych Autor: ~Gość [150.254.157.*]
    i dodatkowa potężna emisja akcji z wyłączeniem PP. Typowe dla bananowej giełdy.
  • Re: Ubrali naiwnych Autor: ~Janek [89.64.81.*]
    Jaka potężna. Naucz się czytać. Jest 8,500.00 akcji a emitują 3;7 mln akcji w zamian za nieruchomość wraz z laboratorium plus licencje na test.
  • Re: Ubrali naiwnych Autor: ~Janke [84.10.6.*]
    Nie wiem o co come on. Jak ktoś uważa, że ubierają niech nie dotyka.... Fakt natomiast jest taki, że być może mała perełka nam tutaj rośnie. Ale jak to na giełdzie.. czy urośnie????? Nie mam pojęcia. Do tej pory nie naciągali nikogo na akcje więc może to dobra wiadomość. Ale jak będzie? Nie mam pojęcia. Spółka przejrzysta do bólu. Sprawdziłem Nic do ukrycia. Zawsze komunikaty w terminie - ogólnie prosty biznes...Mieli prosty biznes i jak widać z niego wychodzą. Chcą się sprzedać do MEDICOFARMA w zamian za aktywa. Jak rozumiem wszyscy chcą na tym zarobić. I nic w tym dziwnego. Pytanie dokąd dojad ? I ile osób na tym zarobi? Sobie i wszystkim życzę aby jak najwyżej i jak najwięcej. Pozdrawiam i z uwagą patrzę co dziać się będzie...

• Re: Ubrali naiwnych Autor: ~wirus [150.254.157.*]
    Jedna wielka Coronna ściema
[x]
GRUPAHRC -2,17% 0,90 2025-11-25 14:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.