• tylko liczyc straty Autor: ~Operative [31.0.224.*]
    masakra .... dałem sie wpompować 15 k w plecy czy trzymac czy usredniac
  • Re: tylko liczyc straty Autor: ~starywyjadacz [83.6.204.*]
    Ja czekam, w piątek za 30 k kupowałem akcji Atremu bo w tym tygodniu będzie wystrzał w górę. Ja na Twoim miejscu bym trzymał to jest bardzo rozwojowa firma jej cena moment podskoczy. W złym momencie kupiłeś akcje pewnie na górce dlatego masz teraz problem. Powodzenia....
  • Re: tylko liczyc straty Autor: ~JackSparow [79.110.195.*]
    Ktoś kto kupił na górce,to może się nie doczekać kolejnej "górki" żeby chociaż wyjść na zero. Ale to tylko wróżenie z kuli i to w dodatku ortopedycznej :P

• Re: tylko liczyc straty Autor: ~Dzięki [37.248.214.*]
    Tak kupiłem kiedy fałszywy widłowy blokował na 9 zł....stad głupota i brak info o spolce tylko zakup. Tko z 3 zł na 9 . Kto by nie kupił nie.
  • Re: tylko liczyc straty Autor: ~Kunda [5.173.248.*]
    Spółka upadnie jak PBG. Znam ta branże i w niej pracuje. Gaz system położył 80 procent firm które wygrały dla nich przetargi. Inna sprawa że to niepubliczne. Ale mimo to uważam że to proszenie się o stryczek. Poza tym kwoty nie porażają to są małe robutki.
  • Re: tylko liczyc straty Autor: ~inwestor [37.225.60.*]
    przejrzałem raporty kwartalne od 1q2019 i to wygląda na niezły shit … miałem jutra wchodzić ale to jest risky na dłuższą metę - a na krótką jest nie do wyczucia … spółka jest sterowana według mnie - ktoś wskazuje gdzie ma być zysk i tam jest - straty - vide 2019 rok . oooo i są podwykonawcy - a wy się podniecacie wartością kontraktu vs kapitalizacja … echhh..
  • Re: tylko liczyc straty Autor: ~fundamentalny [83.24.155.*]
    Hehe te teorię spiskowe :P Osoby znające spółkę czekały na to rozstrzygnięcie już od jakiegoś czasu i mają niezły ubaw czytając Twoje posty.
[x]
ATREM -0,76% 52,40 2025-09-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.