Ja czekam, w piątek za 30 k kupowałem akcji Atremu bo w tym tygodniu będzie wystrzał w górę. Ja na Twoim miejscu bym trzymał to jest bardzo rozwojowa firma jej cena moment podskoczy. W złym momencie kupiłeś akcje pewnie na górce dlatego masz teraz problem. Powodzenia....
Ktoś kto kupił na górce,to może się nie doczekać kolejnej "górki" żeby chociaż wyjść na zero. Ale to tylko wróżenie z kuli i to w dodatku ortopedycznej :P
Spółka upadnie jak PBG. Znam ta branże i w niej pracuje. Gaz system położył 80 procent firm które wygrały dla nich przetargi. Inna sprawa że to niepubliczne. Ale mimo to uważam że to proszenie się o stryczek. Poza tym kwoty nie porażają to są małe robutki.
przejrzałem raporty kwartalne od 1q2019 i to wygląda na niezły shit … miałem jutra wchodzić ale to jest risky na dłuższą metę - a na krótką jest nie do wyczucia … spółka jest sterowana według mnie - ktoś wskazuje gdzie ma być zysk i tam jest - straty - vide 2019 rok . oooo i są podwykonawcy - a wy się podniecacie wartością kontraktu vs kapitalizacja … echhh..