• Kurs po wynikach :) Autor: ~Mm [88.156.136.*]
    Szanowni
    Jak Wasze szacunki odnośnie wzrostu kursu po wynikach?
    W wariancie w miarę konserwatywnym, jeśli utrzymają wzrost wyników jak za IQ i wyladujemy z wynikiem 17+ za półrocze, to kurs może wystrzelić na min. 40-50 PLN :)
    Oczywiście wszystko zależy od wyników :)
  • Re: Kurs po wynikach :) Autor: ~Leszczu [5.173.49.*]
    Oby, natomiast fakt, że teraz cały czas spada, nie jest zbyt dobrym prognostykiem. Kupowałem po 22. Chyba będą musiał minimalizować straty. Natomiast kurs 20 na stałe nie jest chyba zagrożony.
  • Re: Kurs po wynikach :) Autor: ~Mm [88.156.136.*]
    Po mocnych wzrostach na koniec lipca spadło z max 28 na niecałe 19 i odbiło do prawie 23. Teraz niestety było kilka słabych sesji.. jest dość niska płynność przez co kilka spanikowanych osob może kurs zrzucić..ale z drugiej strony jak będzie pompa do gory to wzrosty mogą byc dużo wyższe :)
    Cierpliwości życzę, ja z ta spółka bawię się od kwietnia i jak narazie nie zawiodłem się, stad liczę, ze biorąc pod uwagę fundamenty po wynikach będziemy na zupełnie innym poziomie płynności i kursu:)
  • Re: Kurs po wynikach :) Autor: ~leszczu [62.233.133.*]
    Oby było tak jak piszesz. Ja dzisiaj dobrałem. Pozdrawiam i życzę zysków.
  • Re: Kurs po wynikach :) Autor: ~Makler [194.92.0.*]
    Jedna z pewniejszych spółek w moim portfelu. Jeśli wyniki będą w okolicach 10 mln. zł netto, to powinniśmy wejśc na nowe szczyty ok. 30 zl. Spółka rośnie swoim tempem, obecnie akumulacja na dnie korekty. Niżej już nie powinno spaść, bo w odróżnieniu do róznych covidowych wydmuszek tutaj spore zyski są pewne, pytanie tylko brzmi jak duże.
  • Re: Kurs po wynikach :) Autor: ~arki [94.254.152.*]
    Ja też dziś dobrałem. Nie wiem co mogłoby się stać, żeby to nie poszło w górę.
  • Re: Kurs po wynikach :) Autor: mazzo [185.28.248.*]
    Bardziej trafne jest stwierdzenie "nie wiem co mogłoby się stać, żeby to poszło mocno w dół". Raczej nie ma już takie możliwości, chyba żeby za 2 kwartał pokazali jakąś agonie, co jest niemożliwe :)
  • Re: Kurs po wynikach :) Autor: ~Tedd [46.174.3.*]
    Kiedy publikacja raportu za 2Q? są wcześniej podawane szacunki? Spółka bardzo fajnie wygląda, ja od dzisiaj na pokładzie.

• Re: Kurs po wynikach :) Autor: ~Mm [195.167.69.*]
    Niestety nie podaje szacunków(historycznie nie podawali wiec teraz to się raczej nie zmieni). wyniki 30 września
  • Re: Kurs po wynikach :) Autor: mazzo [185.28.248.*]
    Szacunki nie są podawane do oficjalnej wiadomości, jedyne przecieki jakie się zdarzały (a zdarzały statystycznie często) to wszelkiego rodzaju wywiady czy spotkania z przedstawicielem delko. Pamiętajcie, że brak informacji to też informacja, być może delko w tym jakiś cel, że nie informuje tak jak mercator, który bombardował na lewo i prawo szacunkami i komunikatami.
[x]
DELKO 0,00% 6,86 2026-02-27 16:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.