Wszystkim obstawiającym 55, 60, 90, 1, 2, 3, 4 itd, itd, proponuje zagrać w totka. Większe szanse na wygraną trójkę, niż którakolwiek z tych liczb wybije w kursie fti czy też przemianowanej nazwie na ditex. Ależ Panowie z zarządu i wiekszosciowi akcjonariusze z rodzinami sie teraz pocą aby zapodać kolejne marketingowe brednie .
Się mówi HaHa dobre
Same hity growe na NC i to od tych co przed chwila byli rekinami windykacji
Miliony i miliardy
Ludzie zastanówcie się chwile jak was urabiają
Ja wyszedłem i dziękuje tej bandzie z panem Dzi iiiuu ira na czeli i jego giermkien co zwie się prezesem
Dlaczego tak dużo osób dyskredytuje spółkę? Kupili za 1-2 złote i płaczą? Wylewają teraz żale na forach, a może jeszcze nie kupili i chcą kupić za 25-30 groszy i sprzedać z zyskiem za 2-3 złote. Ja mam akcje i nikogo nie namawiam na zakup ale dlaczego "oni" martwią się o Wasze/Nasze pieniądze? Nie szkoda im czasu na wypisywanie bzdur na forum bankiera? Może są dobrymi samarytanami i nie chcą abym straciła pieniądze? Może jednak są dobrzy ludzie na tym świecie i troszczą się o innych? Szczerze? Wątpię... pomyślcie o co tutaj chodzi. Pozdrawiam! Wasza wspaniała Magdalena!
Po prostu spóźnili się na dzisiejszy wzrost i liczą żeby taniej kupić ale taniej już nie będzie bo teraz jedziemy w górę i nie zawracamy po spóźnialskich