Tą "jazdę" zrobił duży SPEKULANT https://stooq.pl/q/?s=p24
wszyscy wiedzą jaki. Teraz się modlić aby kiedykolwiek wrócił i potargał jeszcze szkapę.
Nie udawajcie że coś wiecie i macie na coś wpływ. Macie góra po 50 tys zł i tyle większosc moze po kilka tysięcy złotych . Jak taki któś nie wejdzie na spółkę to kwitniecie latami...
Bez niego Haki i płacz.............................................................
widze ze jestes grubym wiorem gieldowym i nawet wiesz ile kto ma w portfelu zal czytac lepiej kup szklana kule i zacznij wrozyc a nie za gielde sie wziales
Tutaj spekuła targnęła kursem ale nie spodziewali się że są takie cwaniaki jak ja co ich zasypią i wyżej już nie brali hihihhih. Teraz albo ich już niema ,albo myślą jak upchać resztę tym co mażą o złotówce. Widzimy się niżej pa.
Przeprali leszczy na szwajcarow...wpuscili naganiaczy na forum, tomalkiewicz trzy na krzyz grawerki sprzedaje..kurs spadl ponad 70 procent a oni dalej zaklinaja rzeczywistość, ubrane leszczr skomla na forum kazdego dnia ze zlotowka ze to ze tamto..ze odbicie..leszcze nic nie rozumieja, ramzesy..amzesy i stu innych naganiaczy...byli sluchac a nie pakowac sie w makulature...
Tutaj już z kamieniem do dna. A pisałem kiedyś, że napompowany jak balon to i pierdyknie jak balon, no i się stało, teraz ze dwa-trzy lata do kolejnej koniunktury i podbitki.
Ależ ciebie teraz pełno na forum. Co tam....., nauczyłeś się odpowiadać na inne posty?
Wypełzłeś z dziury przy spadkach, bo gdy rosło, to jakoś nie widziałem cię na forum - przynajmniej pod tym NICK-iem. Czyli....., gdy rośnie to znikasz, a gdy spada, to jesteś głównym dyżurnym! Dość słabe to jest! :)