• XPL Autor: ~Gawron [31.0.70.*]
    Ciekaw jestem ile jeszcze będzie spadać
  • Re: XPL Autor: draxar [83.9.12.*]
    Jak to na giełdzie trzeba zawsze być gotowy na nagłe spadki, cóż wynik bardzo dobry także raczej bym aż tak się nie przerażał. Spadnie mocniej to najwyżej dokupisz i tyle. Radzę zachować spokój i się aż tak nie przejmować. Jak to powiedział wielki Amerykański mistrz inwestowania "Jeśli nie jesteś w stanie psychicznie wytrzymać 50% spadku twej spółki to na giełdzie nie masz czego szukać".
  • Re: XPL Autor: ~Alex [176.221.120.*]
    Kurcze, szkoda że taka firma nie jest doceniana przez rynek :-( Wyniki bardzo dobre, nieunikniona cyfryzacja wielu firm a kurs się kisi. Szykuje się kolejny long.
  • kopia wykresu sprzed paru miesięcy Autor: ~3PLNy [92.40.175.*]
    Draxar = DRACHA potocznie i dla tych co nie znają jego opowieści z akademika znowu OPOWIADA BAJKI.
    Dracha dolać ci trochę oleju ?
    Frytura ci się przytarła ?
    .......
    .......
    .......
    tego lepiej pisłuchajcie od pana z Microsoftu i zastanówcie się ile z tych 3 wymienionych ...... spełnia XPLUS.
    Dracha ciebie to też dotyczy.
    ......
    ......
    ......

https://www.youtube.com/watch?time_continue=233&v=4KC-txOztVU&feature=emb_logo
  • Re: kopia wykresu sprzed paru miesięcy Autor: draxar [89.64.27.*]
    XD pojawił się gwiazdor od filmów z terminatora i głąb bez jakiegokolwiek wykształcenia brakowało właśnie fekalnego barona. Ledwo skończył podstawówkę a tu już inwestuję pieniądze. Popisz trochę tych swoich głupot na forum przynajmniej będzie się z czego pośmiać.

• Re: kopia wykresu sprzed paru miesięcy Autor: ~3PLNy [92.40.179.*]
    Dracha nie dyskutuj tylko obejrzyj video kilka razy i zapamiętaj co pan powiedział żebyś potem nie stękał jak kurs będzie > 20 PLN.
    Przypomnę się lamusie.
    Za biedny jesteś aby zdobyć takie wykształcenie które ja posiadam.
    Pomogło mi nie w pracy a w zarządzaniu finansami które po wiecej niż 10 latach na rynku sä w znakomitym stanie mimo paru potknięć ale nie ma nieomylnych.
    Dracha reprezentujesz buczne pokolenie więc do książek i nie stękaj bo leksa popuścisz.
  • Re: kopia wykresu sprzed paru miesięcy Autor: ~draxar [83.9.209.*]
    Jest taka prosta zasada jak ty kogoś atakujesz to ten ktoś nie pozostanie ci dłużny. Związku z czym przestań mi się notorycznie wcinać w słowo ponieważ każdy ma prawo do wyrażenia swej opinii do tego właśnie jest forum.
  • Re: kopia wykresu sprzed paru miesięcy Autor: ~3PLNy [92.40.179.*]
    Draxar = Dracha - twoje stękanie gimbazy trzeba krytykować, jesteś jak 90% tych forumowych frustratów co zapomnieli kupić jak było po 10 czy 12 gr i teraz nie pasuje ci że rośnie.
    Jak napiszę że za 5 czy 8 lat będzie tu 20 zł to czuje jakbyś sraczki dostawał. Ksywkę Dracha przyjąłeś chyba stosownie bo co zostaje po rzadziźnie ?
    Oczywiste że Dracha i tam jest twoje miejsce z takim myśleniem niestety Polski Wschodniej.
    Czlowieku wiecej optymizmu i odwagi a nie uprawiasz gimbazowe stękanie akademika dla lamusów.
    To jak Dracha kiedy będzie 20 zł ?
  • Re: kopia wykresu sprzed paru miesięcy Autor: draxar [83.9.209.*]
    Widzę, że jesteś strasznie zakompleksionym jakimś chorym genetycznie dziwadłem. Jak chcesz coś tam mówiłeś o swojej wiedzy finansowej jak chcesz to zaraz zrobić ci mogę zadanko co ty na to. Wykażesz się wtedy swymi umiejętnościami. Na teraz to jedyne co wykazujesz to jakoś mocno zakorzeniony debilizm. Te twoje teksty o nie wiadomo jakich pokładach pieniężnych w tej spółce to tylko jeden wielki śmiech na sali. Najwięcej się tu wypowiadasz a jest takie Polskie powiedzenie zła krowa dużo ryczy a mało mleka daję. Jesteś tylko jakimś kolejnym krzykaczem i nikim więcej pamiętaj o tym.
[x]
XPLUS 0,00% 2,65 2025-10-06 14:10:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.