• Robienie średniej pod ewentualne wezwanie Autor: ~Twix [37.47.48.*]
    Sezon na zaniżanie kursu pod wezwanie uważam za otwarty. Ja niestety już nie dotankuje bo mam tego trochę jak na tak niską płynność. Lok utrzyma pewnie średnią w okolicach 1 pln i po tyle będzie wezwanie znając życie. Jak ktoś wierzy w możliwość podobicia ceny w EWENTUALNYM wezwaniu do 2 pln ma okazję na dobranie. Ja osobiście oddałbym szmaciarzom po 1.3-1.5, bo nie mam już ochoty kopać się z koniem.
  • Re: Robienie średniej pod ewentualne wezwanie Autor: ~enter [31.60.44.*]
    jak ktoś jest miłośnikiem topienia kasy w wezwaniach, gdzie nie kupuje żadnej akcji
    (przeprowadzenie kosztuje) to jego prawo, dobrałem od Mikołaja po 0,95, nie wykluczam dużo więcej
  • Re: Robienie średniej pod ewentualne wezwanie Autor: ~Twix [37.47.48.*]
    Nagle się ktoś uaktywnił wrzucajăc zlecenia jakby chodziło mu o celowe oniżenie kursu. No właśnie masz okazję do dobrania po 0.95.
  • Re: Robienie średniej pod ewentualne wezwanie Autor: ~enter [31.60.44.*]
    moim zdaniem wcale nie jest pewne, że sprzedającym jest potencjalny wzywający
    bo żeby kupić coś w wezwaniu to logiczne, że cena musiałby być wyżej niż sprzedaje dzisiaj

to trochę wygląda jak przymusowe zamykanie czyjejś pozycji a nie zdziwiłbym się, gdyby potencjalny wzywający
    był dziś na stronie K, sytuacja nie jest jednoznaczna
[x]
EKIOSK -4,52% 0,95 2025-10-10 15:16:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.