Kto nie sprzedał ten gapa, niestety pylon obsuwa się pod ciężarem makulatury, idealny papier dla cierpliwych , można robić kółeczka, co prawda trzeba być mega cierpliwym ale da się . Czekam na ww. kurs i zaczynam zakupy.
Na tych poziomach wessam każda ilość. 150k zł czekają na tanie akcje, ale i znajdę zaskórniki z 200k by dobrać w tej cenie. Teraz drugie kółeczko i zbieranie docelowo 200k na poziomach 0.10-0.17.
Jak się tak patrzy z szerszej perspektywy to równie dobrze nie ma mocy rosnąć jak i spadać. Niemniej jednak tu gra na wzrosty jest znacznie prostsza niż na spadki więc realniej rozważać jest jednak inny wariant rozprowadzenia tej spółki. Były już próby i wszystkie udane...
chyba jakos tak jestescie nieuwazni tu jest ekipa ktora tylko czeka na sygnal nie widzieliscie wczoraj mini harcow z kupnem? nie widzieliscie dzisiaj powtorki
jak bedzie sygnal to nie wycofaja tylko zbiiora wsio do pierwszych widel a potem bedzie znowu banka PKC zeby zblokowac i zrobic odskok bo po co dawac kupowac tak nisko
To żadne poważne harce nie były, raczej przedszkole w coś się bawiło. Zwalenie kursu przed wzrostem ma sens, pod warunkiem, że będzie sypany papier a tego nawet na tych poziomach nie widać. Przyjdzie czas rozgrywki to będą takie wiatraki, że łopaty z gondoli powyrywa. Mistrzowie wiedzą jak to robić...znaczy jak generować wiatr i energię.
ja tam sie juz dawno wysypalem ale z sentymentu mam w panelu do obserwacji
myslalem ze juz wczoraj zrobia skok na gorne widly, ale byc moze faktycznie jeszcze za duzo wisi skoczkow to trzeba ich stracic z drzewa najpierw choc widac golym okiem ze jak papier jest wystawiony (a nie jest ich) to jakos tak trudno kupic nawet dzis na fixie ktos sie polakomil na marne pare tysi
nie chcę być złym prorokiem , ale mój kierunek się sprawdza, wywalanie od kilku tygodni . Po co brać z prawej jak dają z lewej ? Cel prawdopodobnie zostanie osiągnięty . Miłego weekendu