• Perspektywa Autor: ~PasiKonik [83.10.57.*]
    Jest tutaj jakas perspektywa do dalszych inwestycji? Chcialbym wrzuci troche kapitału w stabilna spolke, doradzicie coś? Jakies nowe info od zarzadu macie?
  • Re: Perspektywa Autor: ~BOKO [5.63.188.*]
    No to chyba lepiej nie mogłeś trafić. Spółka jest w czołówce najlepiej ocenianych spółek przez GPW na Newconnect.
    Transparentność i profesjonalizm to główne zalety spółki do tego jeszcze wycena.
    Zarządowi nie zależy zupełnie by kurs był wysoki ani na rozgłosie a wręcz przeciwnie jak tylko pojawia się zainteresowanie spółką to robią coś żeby te zainteresowanie zminimalizować. Patrz artykuł o spółce dywidendowej oraz zaraz później info zarządu, że w tym roku dywidendy może nie być. Lata spadków już mamy za sobą, spółka nagromadziła masę gotówki, dużo więcej niż sama jest warta jednak zarząd ani myśli o skupie z wiadomych względów. Tutaj to bezpieczna inwestycja i stabilny wzrost przez lata, ja tak to widzę a aktualnie jeszcze kurs na dołku.
  • Re: Perspektywa Autor: ~bronek [37.248.154.*]
    Co racja to racja
  • Re: Perspektywa Autor: ~Yyp [46.232.128.*]
    Żadnej perspektywy.
    Kupiłem po 1.4 i tyle widzieli 1.4
    Zal kisic kase
  • Re: Perspektywa Autor: ~kosmaty50 [83.24.185.*]
    dokładnie...bardzo ciężko coś tu ugrać..a miałem ją już kilka razy. naprawdę lepiej się dobrze zastanowić. pozdrawiam.
  • Re: Perspektywa Autor: ~rwe [109.95.203.*]
    Tutaj to długoterminowo trzeba siedzieć lub średnioterminowo
  • Re: Perspektywa Autor: ~grzegorz [194.181.82.*]
    czyli lata całe
[x]
TREX -3,97% 1,21 2025-11-10 16:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.