Jakby wypłacili chociaż symboliczne 1 gr dywidendy to sam bym dobierał bo to spółka dobra i warto ją trzymać. Ale przez to, że poskąpili grosza to jest jak jest. Zerwali z tradycją. Jak tylko będę potrzebował kasę to ECA będzie pierwsza do odstrzału. Tak jak pisałem - spółka dobra ale i tak żałuję, że nie sprzedałem, żeby wejść mocniej w SFD.
No ja kupowałem po 0,68 zł i sprzedaż po 1.45 założenie było 100% i sprzedałem, ale teraz tak poleciało, że się zastanawiam czy nie kupić. rekreacyjnie poszło na kupno po 0,85, ale myślę my wejść za 50k na dwa lata w przedziale 0,70-0,80zł Myślicie, że dobra inwestycja jeśli tak to przyhamuje spadki na kilka tyg.
jedno na plus zarząd ani nikt z powiązanych nie sprzedawał AKCJI DYW MOGĄ WYPŁACIĆ NAWET NA KONIEC ROKU JAK INNE spółki rok nie wyrok 2 lata za brata na giełdzie to nic zobacz chociaż historię Sanwilu ,CO WY Z TĄ DYW CO ROKU NIE JEST PODANE W PROJEKCIE UCHWAŁ na zwza o dyw., a może wypłacą tak myślę trzeba być dobrej myśli jak nie to dokupywać tam jest ABS a on liczy na dywidendy lub duży skok akcji