• INFO. Autor: ~ludwik [37.248.156.*]
    umowa na 5 mln.
  • Re: INFO. Autor: ~Sun-tzu [46.134.91.*]
    Perfect - only up
  • Re: INFO. Autor: ~czarna_wołga [94.254.136.*]
    Nieźle żłób 800-setka zasypuje.
  • Re: INFO. Autor: ~JSz [37.8.236.*]
    Dziś dobrałem po 3.24
    Próbowałem po 3.16, ale nie udało mi się
  • Re: INFO. Autor: ~Autor [89.64.84.*]
    C/Z dla Tesli - 1000 , a tu :) malutkie. Wiec dziś marketing jest na 1 miejscu a nie zdrowy rozsądek :) i fundamenty. Trzeba informować, pisać artykuły, podawać info o zaliczkowej dywidendzie, nawet bez kwot. Marketing i jeszcze raz marketing.
  • Re: INFO. Autor: ~Autor [89.64.84.*]
    Sevenet jest w segmencie wyróżnionych spółek na NC ( NC Focus ) , może w końcu plany przeprowadzki na rynek główny jak utrzyma się wysoka kapitalizacja ?
  • Re: INFO. Autor: ~Żenada [188.147.43.*]
    Moze niech oni nie podpisują już żadnych umów. Im lepsze fundamenty tym gorszy kurs. Moze niech wrzyca na espi że będą maseczki szyc albo panele stawiac..
  • Re: INFO. Autor: ~rroWrr [89.71.94.*]
    dokładnie - umowy tutaj nie mają jakoś wpływu na kurs. Jest kilka takich Spółek na giełdzie co to mają fajne fundamenty, wykazują co roku zyski a kurs mniej więcej w jakimś tam kanale się porusza i ani myśli wyskoczyć w górę. I to jest chyba ten przypadek.
    Natomiast jak napodpisuja tych umów to może Zarząd pomyśli o jakiejś dywidendzie coby na lody chociaż dla wiernych akcjonariuszy było.... No bo coś z tą kasą chyba będą robić. Nie wrzucą jej chyba na konto żeby sobie leżała bezużytecznie...
  • Re: INFO. Autor: ~wwz [31.0.82.*]
    Cierpliwości fundamenty rewelacja, brakuje jedynie dywidendy, Ja dobieram małymi pakietami złapać dołek niełatwa sztuka.
  • Re: INFO. Autor: ~rroWrr [89.71.94.*]
    Dnia 2020-08-21 o godz. 10:25 ~Żenada napisał(a):
    > Moze niech oni nie podpisują już żadnych umów. Im lepsze fundamenty tym gorszy kurs. Moze niech wrzyca na espi że będą maseczki szyc albo panele stawiac..

najlepiej niech podadzą info, że pracują nad grą która polega na tym, że jest epidemia i szyje się maseczki..... wtedy może pójdzie w górę jak należy.
    A tak na serio to FF tutaj to przy obecnej cenie około 6 mln PLN. Więc problem jest raczej taki, że jest mało chętnych ( dlaczego to nie wiem ) na te akcje i dlatego stoja w miejscu mimo kilku pozytywnych informacji oraz bardzo przyzwoitym wynikom. Ale to nic - jak ktoś nie jest narwany i raczej inwestuje a nie gra to te akcje powinny mu dać fajny zwrot z zainwestowanych pieniędzy. Ale poczekamy - zobaczymy...
  • Re: INFO. Autor: nostsherlock [157.25.121.*]
    Jest mało chętnych bo ludzie kupują akcje spółek, o których się pisze w mediach i dużo mówi. Ale najwięcej zarabia się na mało popularnych spółkach, o których jeszcze nikt nie wie, wystarczy podebrać i cierpliwie poczekać
[x]
SEVENET -0,81% 12,30 2026-05-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.