• Uklepane na 5? Autor: ederson [195.140.131.*]
    Jak myślicie? Spadnie jeszcze poniżej czy już wsparcie na tym poziomie?
  • Re: Uklepane na 5? Autor: ~akcjonariusz [83.13.128.*]
    raczej tak, aczkolwiek jak przyjda takie spadki jak ostatnio to i my dostaniemy rykoszetem, z tym ze wtedy w pare sesji wracamy
    wiem , ze to jest okrutne, ale trzeba czekac na wrzesien/pazdziernik, na fale wzrostu zachorowan, to 1 z czynnikow wzrostowych
    jakby firma byla tez bardziej komunikatywna, to rowniez pomoze
  • Re: Uklepane na 5? Autor: ~nsx [83.6.56.*]
    Do końca sierpnia powinny się kończyć ostatnie 2 z 5 badań i spółka powinna uzyskać certyfikaty. Zatem jak nic gwałtownego się nie zadzieje w skali globalnej to ja zaczekam pewnie tak do połowy września albo jeszcze z miesiąc. Jeżeli jest prawdą, że produkcja maseczek medycznych już idzie pełną parą a spółka nie informuje o kontraktach bo ich nie zawiera gdyż nie ma jeszcze certyfikatów to myślę, że do 15-20 września coś już powinno się z tego wykluć. Jak tak nie będzie to zamieniam akcję na gotowiznę i wrócę po wielkim krachu, który może nadejść w ciągu 6-9 miesięcy.
  • Re: Uklepane na 5? Autor: ~Bozia [78.11.73.*]
    Jeżeli produkją pełna parą bez certyfikatów to niezbyt dobrze o nich świadczy. Żeby ropocząć produkcję potrzebne są właśnie certyfikaty. Linie produkcyjne muszą być sprawdzone i certyfikowane, wszystkie maski wyprodukowane na liniach, które certyfikatu nie posiadały, nie mogą być wpuszczone w obieg jako "certyfikowane"...
  • Re: Uklepane na 5? Autor: ~ederson [31.60.38.*]
    Oni linie produkcyjne już mają, a różnica między maseczkami higienicznymi, a medycznymi jest tylko w kwestii zastosowanego materiału. Myślę, że otrzymanie certyfikatów to tylko formalność, która niestety trochę trwa, bo wiadomo jak w tym kraju działają wszystkie urzędy.
    wow...widzę, że jesteś specjalistą w produkcji maseczek...a mówi ci coś słowo "cleanroom"? Albo czystość mikrobiologiczna?
    Serio uważasz, że produkuje się je tak samo tylko z innych materiałów?
    https://ibb.co/8dvHNXj

Nie jestem specjalistą. To jest info od spółki. Każdy może sobie ocenić sam wiarygodność tego. Ja uważam, że kwestia certyfikatów to tylko formalność. Pytanie tylko czy na maseczki medyczne będzie duży popyt w ciągu kilku miesięcy. A póki co wszystko wskazuje na to, że będzie, bo COVID nie odpuszcza i idzie jesień...
    ale ja nie mówię o inwestycjach...mówimy o certyfikacji...nie mogą produkować bez certyfikatów
  • Re: Uklepane na 5? Autor: ~Ederson [31.60.38.*]
    A kto mówi, że produkują? To jakieś domysły tylko. Ja wrzuciłem wyżej info od spółki i jak twierdzą są przygotowani do produkowania tego bez żadnych dodatkowych nakładów inwestycyjnych.
    nsx mówi, i to jemu odpowiadałem
    Nie powiedział, że produkują. Przeczytaj jego wpis jeszcze raz, ale tym razem ze zrozumieniem.
  • Re: Uklepane na 5? Autor: ~nsx [83.6.56.*]
    Dzięki za info. To tłumaczy dlaczego nie ma informacji o kontraktach.
  • Re: Uklepane na 5? Autor: ~Kacpi [159.205.110.*]
    A co jak nie dostaną certyfikatu ... albo będzie info , ze otrzymacie certyfikatu się przedłuży ?! .... tez czekam na info i liczę , ze zaraz będzie i to pozytywne , ale kij ma dwa końce .... i różnie to może być
  • Re: Uklepane na 5? Autor: juchy [83.20.34.*]
    certyfikatu nie moga nie dostać, to kwestia czasu, jak cos maja poprawic to beda poprawiac do skutku
  • Re: Uklepane na 5? Autor: ~Marcel [178.235.146.*]
    Ktoś w Polszy musi te maseczki wyprodukować. Szwalnie narodowe, które Pan Prezydent obiecywał nie powstały do dzisiaj i nie ma szans na uruchomienie ich w tym roku. Certyfikat daje Państwowa instytucja. Jako, że Protektor ma doświadczenie w wypełnianiu przetargów rządowych - jest najlepszym kandydatem do obwieszczenia sukcesu projektu szwalnie i wielkiego państwowego zamówienia, gdy tylko koronawirus znów przyciśnie na jesień. A wtedy o ten papier to ludzie bedą sie zabijać.
  • Re: Uklepane na 5? Autor: ~Kamil [205.201.55.*]
    Ta już sie zabijają.Z tego co widać to ktoś zasypuje każdy popyt i kurs na coraz to niższym poziomie.
    Także przestancie sie poklepywać po plecach że bedzie dobrze.
  • Re: Uklepane na 5? Autor: ~argos [31.2.105.*]
    Popatrz na obroty. Na poziomie 5 juz prakrycznie ich nie ma tu juz nie ma akcji. Nie zasypuja tylko przesypuja z worka do worka a nuz jeszcze ktis odda tanio
  • Re: Uklepane na 5? Autor: ~Pomidor [77.255.49.*]
    Ja zdjąłem zlecenie z 4.94zl z kupna i zaraz sypnęli nizej a kilka godzin nic jakieś 600+ akcji jakby się bali tanio wysypać
    Pozatym jest nowy minister będzie mega dobrze kto sprzedał wczoraj ten przegrany!

https://www.google.com/amp/s/wiadomosci.wp.pl/koronawirus-w-polsce-jest-znana-strategia-walki-z-wirusem-od-wrzesnia-6544658011957888a%3famp=1
[x]
PROTEKTOR 0,50% 1,20 2026-04-30 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.