ewidentnie spółdzielnia zaniża kurs aby kupić jak najtaniej , to dobrze wróży na przyszłość , jeżeli po dobrych infach spada , to później będzie szła w górę.
Jak najbardziej: DD to perelka, tylko Kowalscy inwestorzy coronowi tego naturalnie nie dostrzegaja, bo nie wiedza w sumie, co oznacza inwestycja a nie spekula na new connect gdzie wszystko rosnie po x procent dziennie. Tu jest swietna spolka, ktora ma niesamowite perspektywy w przestrzenia kilku lat.
Kolega to chyba nowy tutaj, ale racja na pierwszy rzut oka wszystko się zgadza perełka, potencjał itp ale jak się zatrzymać i spojrzeć na kilka lat wstecz to się może okazać że to potencjał osiedlowego warzywniaka, sam się oszukałem. Kolejne podejście do filmu serial cleaner znów że dwa lata nadzieję dla akcjonariuszy
Nie jestem nowy, choc sie siedze tez od 2-3 lat. Rozumiem niecierpliwosc, ale czasami trzeba poczekac kilka lat... i wykorzystywac marazm i spadki na dobieranie akcji, jezeli sie wierzy w jej fundamenty. Ja tu je widze i mysle, ze ostatnie lata byly po prostu czasem nauki dla spolki, jej pracownikow, szukania pomyslu dla siebie. Nie wszystko moze od razu rosnac. A tak zdobyli doswiadczenia, kontakty, renome i to mimo, ze sa malutkim studio. Teraz bedzie z gorki moim zdaniem. Ale jak mowie, wiem ze osoby bedace w spolce 2-3 lata i sa zfustrowane. Gielda jest dla cierpliwych. Ja szukam i inwestuje w spolki na minimum kilka lat, nie przeskakuje z kwiatka na kwiatek pod premiere czy raport. Ale kazdy musi miec wlasna strategie.