Zjazd na 12 byłby bardzo złym znakiem patrząc na wykres. Jeśli ma coś spaść to myślę że poziom ok 13 zł jest bardziej prawdopodobny a nawet naturalny. Poniżej tego złamie się trend rysowany od marca, który jest wzrostowy. Tutaj panika jest najgorszym doradcą, wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że idziemy w górę. Mam wrażenie że większość ludzi, którzy martwią się chwilową stagnacją kursu, przyszło tutaj z fotowoltaicznych spółek z new connect i myśli, że jak kurs nie skacze +20% w jeden dzień to coś jest nie tak. Powoli stabilnie sobie rośniemy i tak ma być. To nie jest spółka do spekulacji.
Pytam się bo zbieram akcje, już mam połowę założonego pakietu i się zastanawiam czy czekać na spadek czy kupować teraz. Wiem że nie ma znaczenia czy kupię za 14 czy 13 czy też za 12 bo wiem że to będzie do końca roku 30 ale jednak chce wiedzieć co o tym sądzicie i jaki na tym forum jest akcjonariat. Jak narazi mile jestem zaskoczony :-)
pińcet to z palcem w .... oku. dzisiaj na grodnie ciekawa swieca i mega obrot. albo bedzie bol DuXy albo kac po szampanie. zycze tego drugiego, ale chyba mniejsze prawdopodobienstwo