• Odważni,przyznawać się. Autor: ~paaulinka [87.206.114.*]
    Kogo ubrano powyżej 5 zł? Jesteście kolejnymi jeleniami nabranymi przez tych pseudo biznesmenów rodem z BBI. Kiedyś nabrano rzesze drobnych na biogazownie i stawianie wiatraków. teraz na farmy fotowoltaiczne.Jaka ta pamięć na giełdzie jest krótka.
  • Re: Odważni,przyznawać się. Autor: ~Cobi [80.238.125.*]
    Plan był dobry ale czas nie ten... W tym momencie jest to na Topie i jak najbardziej faworyzowane przez EU oraz dofinansowywane więc to jest ten czas... poczekaj chwilę :) kupisz powyżej 7 .
  • Re: Odważni,przyznawać się. Autor: ~paaulinka [87.206.114.*]
    Poznaj historię spółek wywodzących się z dawnego NFI Piast,wejdź na forum Imperii, czy BBIDEV, to zobaczysz, że tu tylko golą inwestorów z kasy,niezależnie od profilu branży,czasu,i kierownictwa.
  • Re: Odważni,przyznawać się. Autor: ~Oli [80.238.125.*]
    Byłem sprawdziłem i widzę że tam też da się zarobić więc przestań wróżyć ze swojej za.. kuli masz tu fakty i umowy nie chcesz nie kupuj ale nie ... ps. Forum sprzed 10 lat nie mam zamiaru czytać co najwyżej 2019/2020
  • Re: Odważni,przyznawać się. Autor: ~Lama4 [37.248.166.*]
    Paaulinka, od tamtego czasu naprawdę dużo się zmieniło, oj dużo...
    Tym się różnimy,ze ja uważam,iż nic się od tamtego czasu nie zmieniło. Przynajmniej mentalność zarządzających spółką. Co z tego ze nazwiska o których wiemy się zmieniły jeśli jedynym powodem istnienia spółki jest golenie akcjonariuszy.I to się od lat nie zmienia. Taka poznańska przypadłość.
  • Re: Odważni,przyznawać się. Autor: ~utracjusz [5.184.29.*]
    Dnia 2020-08-19 o godz. 21:55 ~Lama4 napisał(a):
    > Paaulinka, od tamtego czasu naprawdę dużo się zmieniło, oj dużo...

Czy aby na pewno? Czy ktoś sprawdzał pod jakim EKD diała nasza perła, bo mi puzle układają się w całość: 65.23
    pośrednictwo finansowe... A odnośnie Zenkowego kiedyś i MDI dziś to pozdrawiam p. G. Kubicę. Nieświadomym polecam jednak poznać bliżej bio tego speca. Co nie zmienia faktu że perła wchodzi w krąg mojej obserwacji.
  • Re: Odważni,przyznawać się. Autor: ~Ja [89.231.4.*]
    Mnie ubrali ale jeszcze poczekam. Zobaczymy co los przyniesie.
  • Re: Odważni,przyznawać się. Autor: ~Rr [31.182.153.*]
    Kupilem po 5.44
  • Re: Odważni,przyznawać się. Autor: ~Michal [31.0.183.*]
    Paaulinka, do ludzi zaślepionych chciwością nie przemuwisz. BBI Zeneris jest podobno wyspecjalizowany w budowie biogazownie, robi to od ponad 10 lat, i co, nie umie dotrzymać terminu oddania instalacji ? Kpina. Ponadto firma działa w branży deweloperskiej, a budowlanka od kilku lat pnie się jak szalona - czemu nie ma tego w wynikach ??? Prawdy nie da się ukryć. Nadarzyła się okazja na ponowne oskóbanie leszczy w związku na bańkę OZE to ją wykorzystali. Kolejna banda marzycieli o urlopach na Seszelach...
    Wypadało by założyć nowy temat. Kogo ubrali powyżej 3 zł? Ale mi się nie chce. Zbyt dużo tu zaślepionych grajków skazanych na straty, którzy za nic w świecie nie przyznają się do popełnianych błędów.
  • Re: Odważni,przyznawać się. Autor: ~ja [89.231.4.*]
    ja mam po 5,5 i chyba rok przyjdzie mi czekać :/
  • Re: Odważni,przyznawać się. Autor: ~oli [80.238.115.*]
    Paulinka przynajmniej nie tak jak ty ubrani po 150 pln ... nudny jestes juz. Płaczesz i płaczesz nie twój problem ubranych.
[x]
MDIENERGIA 2,24% 0,91 2025-10-10 16:49:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.