• kurs na koniec roku Autor: ~as [91.90.115.*]
    Z racji, że na kursie emocje jak na grzybobraniu zapraszam do obstawiania jak będzie wyglądał kurs na koniec roku.
    Nagroda to szacunek i uznanie u innych forumowiczów
    Ja obstawiam 6,90 zł
  • Re: kurs na koniec roku Autor: ~Transek1975 [176.106.34.*]
    Jaki optymista, zaskakujesz mnie co raz bardziej. :)

Nie lubie obstawiac dokladnych poziomow z dokladna data .
    To jest jak gra w toto.
    Jezeli nic po drodze sie nie wydarzy to cena na koniec roku 2020 bedzie wyzsza niz 5zeta i kurs w okresie miedzy sierpniem a styczniem, moze oscylowal miedzy 4,6 a 6,8 zeta.
    Wszystko zalezy co bedzie po wza,czy kurs wystrzeli czy bedziemy dalej powoli szedl do gory.
    Najlepszym okresem do wzrostow kursu byl zawsze przedzial wrzesien do kwietnia. Mam nadzieje ze tym razem nie pokrzyzuje tych planow zaden Covid.
  • Re: kurs na koniec roku Autor: ~as [91.90.115.*]
    Wydaje mi się, że będzie druga fala kovidu i to duża ale nie będzie już paniki. Ludzie szybko się przyzwyczają do rożnych sytuacji Obawiam się jednak , że lekarze będą wysyłać bardzo dużo ludzi na kwarantanne ponieważ będzie ciężko rozróżnić grypę od covidu .Niestety nasza służba zdrowia jest mało wydajna.
    A jak rozroznia skoro wszystkie wizyty pierwszego kontaktu sa przez tel. :)
    Lekarz nie moze cie wyslac na kwarantanne bez podstaw.
    Sam do końca nie wiem jak to będzie działało, ale grypa i kovid mają podobne objawy . Więc wydaje mi się, że na kwarantanne będzie wysłane sporo ludzi.
  • Re: kurs na koniec roku Autor: ~Se [195.245.224.*]
    W końcu spekula zorientuje się, że kurs wobec wskaźników C/Z jest bardzo niski, płynność niewielka i niewielkim nakładem zobaczymy szybką akcję na 10+ zł
  • Re: kurs na koniec roku Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Na koniec roku .... 4,50-4,60
  • Re: kurs na koniec roku Autor: ~Zakar [77.111.247.*]
    Pamięta ktoś jeszcze ten wątek ... końca roku jeszcze nie ma no ale mamy mniej więcej półmetek....
  • Re: kurs na koniec roku Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    No to ja widzę ze jak na teraz to trafiłem w 10-tkę
  • Re: kurs na koniec roku Autor: ~Inwestujemypl [5.173.44.*]
    W dziesiątkę powiadasz trafiłeś i mamy koniec roku .Ja obstawiam 9 zł .
    Odnawiam, jakie są nagrody za pierwsze miejsca za konkurs " kurs na koniec roku" ? Mam nadzieje ze moja wizja sprawdzi sie w 2021 tego Wam życzę w przyszłym roku. Życzę Wam Szczescia i Udanych Inwestycji w Przyszłym Roku. Ale najważniejsze czego Wam Zycze to Duzo Zdrowia, pieniądze zawsze na drugim planie.Powodzenia.
  • Re: kurs na koniec roku Autor: ~KR [195.210.60.*]
    Cholera nie chcę by sprawdziła się moja wersja :(( Od czasu jej opublikowania minęło sporo czasu a Marvipol podał o wiele lepsze wyniki niż Ronson za III kw.
  • Re: kurs na koniec roku Autor: ~Transek1975 [46.204.5.*]
    Nie bój się, nie wygrasz glownej nagrody. :)
  • Re: kurs na koniec roku Autor: pluto85md [188.146.68.*]
    5,26...ale do końca roku raczej brak obrotów, może być +/-5%
  • Re: kurs na koniec roku Autor: ~Zakar [77.111.247.*]
    Macie tu taka dobrą tradycje z tym 5,14 więc pewnie taki będzie kurs na koniec roku haha
    Ehh a miało być tak pięknie.. Wyniki są , plany są , a kurs leci poniżej 5 zł i nie wiadomo gdzie się zatrzyma. Od roku kurs na tym samym poziomie. A w tym roku można było naprawdę bardzo dużo zarobić na innych spółkach. Oby za rok było nam bardziej do śmiechu
  • Re: kurs na koniec roku Autor: ~On [31.182.214.*]
    Niestety, tak często na bananie bywa, fundamenty zdrowe a spółka martwa...
    Niektóre śmieci bez zysku, nawet bez przychodu jedynie z planami a raczej marzeniami są więcej warte niż marvipol.
    Życzę lepszych wyborów w 2021roku.
    Wesołych Świąt.
    Transek moja wygrana się zbliża .... :((
  • Re: kurs na koniec roku Autor: ~Transek1975 [46.204.5.*]
    Niestety zgłaszanie zawodników do konkursu trwało tylko do końca sierpnia. Tak więc nici z nagrody. Tak na serio do końca roku zostało jeszcze parę dni.

Można bawic się we wróżby, ale zarabianie daje wieksza satysfakcję.
    E no nie bądźcie tacy swój kurs podałem 10.09 !! to nie aż tak późno.. :))
    Mam wrażenie że sprzedającym Marvipol jest wszystko jedna czy sprzedają po 5,20 5,10 5,00 czy nawet jak dzisiaj 4,97 byle sprzedać w dołku haha :))
    Ciekawa spółka bardzo ciekawa czyżby wszyscy na nim byli aż tak bardzo zarobieni że ciut mniejszy zysk na sprzedaży tez ich zadowoli ?
[x]
MARVIPOL 1,44% 10,60 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.