Balticon niewątpliwie spółka z dużym potencjałem do wzrostów. 30-50-60 zł jak najbardziej realne. Na razie problemem są tutaj niskie obroty. Animator śpi tutaj. Najlepiej gdyby spółka zmieniła animatora. Na takiego co ma BPC. Bo z tym to my możemy nie odjechać.
Sygnałem do wzrostów będzie zamknięcie sesji przy kursie 14 zł ! Tutaj powinien pojawić się popyt. Pozostaje czekać na ten poziom i obroty. Oby jak najszybciej ...
Dnia 2020-08-18 o godz. 10:46 ~OBSER napisał(a): > Balticon niewątpliwie spółka z dużym potencjałem do wzrostów. 30-50-60 zł jak najbardziej realne. Na razie problemem są tutaj niskie obroty. Animator śpi tutaj. Najlepiej gdyby spółka zmieniła animatora. Na takiego co ma BPC. Bo z tym to my możemy nie odjechać. > > Sygnałem do wzrostów będzie zamknięcie sesji przy kursie 14 zł ! Tutaj powinien pojawić się popyt. Pozostaje czekać na ten poziom i obroty. Oby jak najszybciej ...
Zmiana animatora? Widać że są z niego bardzo zadowoleni bo umowa zawarta 1 sierpnia 2019 r na okres 12 miesięcy przekształciła się na czas nieoznaczony. Więc dalej się będą bujać na sesjach z obrotem kilkudziesięciu sztuk akcji.
Nasz drogi animator ustawił małą zaporę na 10,10 - 1020 akcji na S, a po stronie K ustawił 107 akcji po cenie 9,4 zł i czeka ... No i tak sobie czekamy...
Push this button Panie Animator bo strasznie nudno ...