Piszecie że prezes zabrał 1 mln ze spółki, albo że kupi maszyny od szwajcarow. Gdzie w takim razie ich zarobek. Przecież ten 1 mln pochodzi z emisji dla szwajcarow których akcje są zablokowane co czerwca 2021. Przeciez to jest ich milion :). Póki tych akcji nie wpuszcza w rynek nie zarabia nic. Dlatego w ich interesie jest "zbudowanie wartości akcji" i dopiero wtedy sprzedaż tych akcji w rynek. Proste :)
Nagania jak popieprz..
Nie wie o czym pisze..kurs 0.20 on mowi ze bedzie zlotowka...zenia towar az milo...tak to wyglada..takich jak on bylo tu wielu...zawsze musza byc tacy naganiacze
To w takim razie jak są za free to skad na koncie spółki 2 mln zł? Pomysl zanim kogoś skrytykujesz. Jeśli te akcje są za free to w spółce nie ma zadnego miliona i tym samym o jaki milion się plujecie ze prezes wyprowadził lub za co spolka kupite te maszyny od szwajcarow? Bądźcie konsekwentni : jest ten miloonet czy go nie ma? :)
Spoko spoko niech zbijają w dół :)
Tak czy siak pan mecenas już dostał kasę za sporządzenie wniosku
A ja czekam na odpowiednią cenę do wejścia i zrobimy sprawdzam :)
W naszej grupie jest 4 akcjonariusz posiadający ponad 10% i chcemy działać
Odbieramy im spoleczke
Bardzo dobrze że tu jest wtedy wiem że warto zrobić sprawdzam
Na szczęście jest nas więcej a ten tysiąc zł które zapłaciłem m cenasowi wiem że na pewno warto
Niech sprawdza kto tym mieszał
A jeśli się okaże że to co Facebooka w uzgodnieniu z prezesem to będą mieli ciepło
Nie rozumiesz ze papier wraca do bazy..ile jeszcze minie czasu za nim dojdzie to do ciebie? Nie trzeba kumac jak to nazwales? Zeby wiedziec ze tu byla zrobiona zwykla wirowka jak za starych czasow..plock ..mozesz zaklinac dalej rzeczywistosc...za tydzien spotkamy sie przy 0.13..wtedy zrozumiesz i co kaman z tymi grawerkami..
Final bedzie jeden- przeprali akcje..zejda do 0.11do 0.13 i tam tez bedziesz naganial, albo jestes slepy albo? Jedno z dwóch...chyba ze na sile zaklinasz rzeczywistosc bo sie ubrales marzeniami na szwajcara
Cd. Bo widzę ze ucielo. Co do zenienia papieru to jakbyś przesledzil cały poprzedni tydzień, to .... byś się zdziwił. Nie zbija się paroma akcjami żeby żenić towar. ... :)