Ciekawe w którym momencie nieuku? Może wtedy, gdy przy kursie ponad 50 groszy napisałem, że spadnie do 25? Trzeba było mnie wtedy posłuchać, sprzedać wszystko i odkupić dwa razy taniej, a teraz czekać znów na 45-50 groszy, co nastąpi zapwne niedługo. Tak się właśnie zarabia pieniądze na giełdzie!
Nie ma w tym nic dziwnego .że wynik za następny kwartał będzie dużo lepszy. Trudno się dziwić że poprzedni kwartał na stracie jak mówimy o kwietniu gdzie hotele zamknięte , maj gdzie wszystko powoli rusza i nieszczęsny czerwiec gdzie trzeba było zmniejszyć stratę
Może i się nie ośmieszył bo wyszło na jego, ale po wpisach napuszonych i wyśmiewających tych co wzięli na górce bo mu się fuksło wyczuć, wiadomo ze to mały ch... i tyle w temacie. Kurs natomiast zachowuje się słabo, najgorsza to niestety spółka z JC na pokładzie, która mimo dobrych wyników nie zalicza fajnych wzrostów - i to jest fakt.
To nie tak,Rysiu to zakompleksiony dzieciak.Przeciez nie tylko on gdzies tam w okolicy 50 sprzedał i ponizej 30 odkupił,ale to nie znaczy,że trzeba tak publicznie lechtac swoje ego-na tym polega jego malosc.
Rysiek ma rację. Czekają nas teraz spore wzrosty.Ja dobrałem ostatnio sporo - średnia 27,3 grosza i czekam spokojnie na poziomy 80-90 groszy za kilka miesięcy. Wg mnie tu nawet 1,50-2 zł jest możliwe za rok lub dwa. Spokojna i pewna inwestycja to jest. Firma perełka na NC.