• Coraz więcej dyskusji w internecie Autor: eugeniusz_leszczynski [83.5.158.*]
    Czyżby to był moment na ruch w górę? Wszystkie fora, które obserwuje zauważyły podobieństwo spółki Digital do OML (notabene dosyć późno) i nadchodzące połączenie

W ostatnim czasie przemieliliśmy połowę free float, a przecież nie po to się kupuje, żeby wychodzić z marnym zyskiem
  • Re: Coraz więcej dyskusji w internecie Autor: ~konrad [79.189.251.*]
    no fajnie jakby to poszło drogą OML tylko, że my duży wzrost mamy też za sobą bo to grosze kosztowało niedawno a OML jest w fazie wzrostowej obecnie a u nas konsolidacja
  • Re: Coraz więcej dyskusji w internecie Autor: ~Inwestor [5.173.66.*]
    ale i tak kapitalizacja jest niska ...wiec ma z czego rosnąć...w akcjonariacie jest dużo ludzi z kręgu januarego wiec raczej tu bedzie grubo... nawet sam january na czacie pisal ze będzie grubo...
    Wyciete z czatu...Dzień dobry. Widać sporą koncentrację akcjonariatu w Spółce Digital Avenue. Niedawno pojawiła się informacja po WZA o planowanej zmianie nazwy Spółki. Plany wejścia w nową branżę zostało ogłoszone. Czy wszystko zmierza we właściwym kierunku. Mam tutaj na myśli przejęcie Ice Code Games, o którym było głośno jakiś czas temu. Inwestorzy z niecierpliwością oczekują kolejnych wieści :)

January Ciszewski 12:52 

Kiedyś podobna transakcja została przeprowadzona na ONE MORE LEVEL i Laser-Med. Rynek, co pokazuje obecna kapitalizacja, dobrze ją ocenił.
  • Re: Coraz więcej dyskusji w internecie Autor: kondziol89 [79.189.251.*]
    szkoda, ze po tym info nie wystrzeliło na ok 1,6 ;)

ja tu wszedłem na górce niestety po przy 1,77, sprzedałem ze stratą, odrobiłem z nawiązka gdzie indziej i jest ponownie od 1,4 :D
    i nie zadowi mnie zysk 100% tylko liczę na serio więcej
    Ja tez wyszłem z columbusa po 20zl i teraz zaluje ... juz drugi raz za wcześnie nie wyjdę... zwłaszcza że gotówki teraz nie warto trzymać...
  • Re: Coraz więcej dyskusji w internecie Autor: kondziol89 [79.189.251.*]
    na CLC siedzę od 15 i się nie ruszam nigdzie

[x]
ICECODE -5,03% 0,09 2026-07-01 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.