• Wywiad Autor: ~John [193.238.200.*]
    https://m.youtube.com/watch?v=tUljG-q8bfw&t=24s
  • Re: Wywiad Autor: ~Rrrr [77.255.185.*]
    Ja kupilem sobie wczoraj takie taniutkie gogle do telefonu i wrazenia sa ekstra. Po modernizacji kompa na pewno kupuje htc viva lub oculusa
  • Re: Wywiad Autor: ~John [193.238.200.*]
    Najwazniejsze ze nie bedzie emisji i fundy zagraniczne chca wejść a no i nastepna gra po WH
  • Re: Wywiad Autor: ~beka [178.175.133.*]
    No i że kasę mają zabezpieczoną na dokończenie warhammera ORAZ na kolejny projekt.

Do końca roku akumulacja, potem sky is the limit.

#wodospat #wydmucha #ubrani_wystomp
  • Re: Wywiad Autor: ~Wowa [37.47.13.*]
    Ja liczę na szerszą współpracę i dalsze wspólne projekty z Games Workshop,może nawet staną się udziałowcami CRB albo optymalnie nas przejmą do swojej stajni.Jeśli Warhammer wypali to kto wie.
  • Re: Wywiad Autor: zderzacz [78.88.0.*]
    Jak sie uda Age of Sigmar to stawiam, ze godadają się z Games Workshop na cos na licencji WH40k, to by mialo najwiekszy sens i potencjał rynkowy. Nie ma sensu zaczynac od razu prac nad drugą częścią Age of Sigmar, bo przynajmniej dwa lata od premiery bedzie zarabiac na podobnym poziomie, więc byłby czas, a rozszerzenie w międzycxasie portfolio o jeden czy dwa nowe tytuły AA+ - to byłby ogień!
  • Re: Wywiad Autor: ~czosnek20 [83.238.236.*]
    Kilkanascie sesji temu na forum pisalem ze na CARBON jest potencjal CRJ , nieliczni forumowicze ptwierdzali moja teze inni negowali . Skoro pisma branzowe obecnie rozpisuja sie o potencjale jaki jest w CARBONIE i przyszlosci VR to mozna przypuszczac ze przyszly rok bedzie nie tylko przelomowy ale rowniez generujacy najwieksze dochody i zyski z czego bedziemy sie bardzo cieszyc .pozdrawiam .
  • Re: Wywiad Autor: ~Reznor [188.147.101.*]
    Czosnek my to już wiemy od 20 PLN, będzie ok, 200 przebijemy w przyszłym roku wystarczy tylko czekać i akumulować przy większych spadkach
[x]
CARBONSTU -2,91% 2,00 2026-05-13 14:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.