• Poniedziałek Autor: ~2vi [91.232.164.*]
    Jak widzicie poniedziałek? Grey, Ramzes? Ja swój pakiet trzymam. Czekam na info o większości..
  • Re: Poniedziałek Autor: ~grey [78.8.20.*]
    Nie widzisz jak będzie ,to Ci Kolego powiem , otwarcie , spory spadek , (panikarze uciekają , okazja do zakupów) następnie możliwe odbicie .
    Czytaj między wierszami,przecież ,k...a, P24 ,skoro inwestują to muszą czymś płacić ,dlatego brak in plus.
    ps.
    to tylko spekulacje , oczywiście mogę się mylić,0czywiście , jest wielu expertóf na forum którzy wiedzą wszystko ich możesz też słuchać.
    grey
  • Re: Poniedziałek Autor: ~2vi [91.232.164.*]
    Właśnie mam wątpliwości, co do "sporego spadku". Chyba, że rzeczywiście ktoś tu grał pod raport i sprzedaż długopisów. Dzięki za odpowiedź. W poniedziałek obowiązkowo przed kompem. Chyba zabawie tutaj dłużej. Pzdr
  • Re: Poniedziałek Autor: ~Ramzes2 [37.7.239.*]
    2vi. Zasad tej gry nikt nie zna.... grę ktoś jakiś czas temu zaczął i musi ją skończyć. .... co będzie w poniedziałek - wg mnie konsola na otwarciu w granicach 0,2050 - 0,215 i zakończenie w granicach 0,25 -0,27... pozdro:) ps.
  • Re: Poniedziałek Autor: ~Andrzej [94.254.224.*]
    Tak samo Pakietu nie mam zamiaru wypuścić, dziwne były te 2 tygodnie i nagłe zasysanie na wielu poziomach po 150k akcji pare razy dziennie. nie żyje z giełdy więc mogę nawet zakopać na lata ;P.
  • Re: Poniedziałek Autor: ~Radzio200 [188.147.73.*]
    Wystarczy ze przesypia z konta na konto..gdzie miales branie? Jak oni sprzedaja podbijajac malymi kwotami...mozna cale zycie patrzec i nic nie widziec..ubrali ulice na kilka grwerkow...sam bys wiecej sprzedal...kicha i tyle..jak cale nc ..wirnik ..ubranie leszczy i powrot do bazy..stary ..sprawdzony system
  • Re: Poniedziałek Autor: ~Ramzes2 [37.7.239.*]
    To wytłumacz mi radzio 200 dlaczego we wtorek na koniec zbili paroma akcjami z 0,29 na 0,26, a w środę paroma akcjami z 0,27 na 0,24 by w czwartek zacząć od razu na 0,20.... tak wygląda podbijanie aby upłynąć :) zadzialali dokładnie odwrotnie: zbili by odkupić :) pozdro
  • Re: Poniedziałek Autor: ~grey [78.8.20.*]
    zostać czy nie zostać , oto jest pytanie. Ja zostaję , bez odbioru.
  • Re: Poniedziałek Autor: ~LOP [178.37.99.*]
    Ja zostaję - czekam na info KTO pojawi się w akcjonariacie ???
    Mówię Wam że ARENA PL - Ciszewskiego pokazała świetne wyniki
    - profilem obie spółki pasują do siebie - może będzie HOLDING ???

• Re: Poniedziałek Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Bzdury. Holding hahaha
  • Re: Poniedziałek Autor: ~LOP [178.37.80.*]
    Od 22 lipca przemieliło się ponad 40 milionów akcji:
    Gdzie:Free Float: 61.90%
    · Liczba wszystkich akcji: 43,961,748 akcji
    Pytanie KTO SIĘ UJAWNI???

link
  • Re: Poniedziałek Autor: ~Arsen [5.173.136.*]
    Ale zapomniałeś dodać ile jest w obrocie
  • Re: Poniedziałek Autor: ~sas [80.55.44.*]
    Nikt tu się nie ujawni.

Ludzie tu Spekuła gra.

Jedno zasadnicze pytanie czy skończyła grę i zgasiła światło. Czy wymęcza wszystkich przed większym ruchem UP.

Na razie wszystko wskazuje na dół.
[x]
PRESENT24 -0,97% 0,10 2026-05-06 14:15:00
2026-04-02
Inne informacje
2026-02-18
Zawarcie umowy typu Lock-up
2026-02-17
Raport kwartalny za IV kwartał
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe