Nie widzisz jak będzie ,to Ci Kolego powiem , otwarcie , spory spadek , (panikarze uciekają , okazja do zakupów) następnie możliwe odbicie . Czytaj między wierszami,przecież ,k...a, P24 ,skoro inwestują to muszą czymś płacić ,dlatego brak in plus. ps. to tylko spekulacje , oczywiście mogę się mylić,0czywiście , jest wielu expertóf na forum którzy wiedzą wszystko ich możesz też słuchać. grey
Właśnie mam wątpliwości, co do "sporego spadku". Chyba, że rzeczywiście ktoś tu grał pod raport i sprzedaż długopisów. Dzięki za odpowiedź. W poniedziałek obowiązkowo przed kompem. Chyba zabawie tutaj dłużej. Pzdr
2vi. Zasad tej gry nikt nie zna.... grę ktoś jakiś czas temu zaczął i musi ją skończyć. .... co będzie w poniedziałek - wg mnie konsola na otwarciu w granicach 0,2050 - 0,215 i zakończenie w granicach 0,25 -0,27... pozdro:) ps.
Tak samo Pakietu nie mam zamiaru wypuścić, dziwne były te 2 tygodnie i nagłe zasysanie na wielu poziomach po 150k akcji pare razy dziennie. nie żyje z giełdy więc mogę nawet zakopać na lata ;P.
Wystarczy ze przesypia z konta na konto..gdzie miales branie? Jak oni sprzedaja podbijajac malymi kwotami...mozna cale zycie patrzec i nic nie widziec..ubrali ulice na kilka grwerkow...sam bys wiecej sprzedal...kicha i tyle..jak cale nc ..wirnik ..ubranie leszczy i powrot do bazy..stary ..sprawdzony system
To wytłumacz mi radzio 200 dlaczego we wtorek na koniec zbili paroma akcjami z 0,29 na 0,26, a w środę paroma akcjami z 0,27 na 0,24 by w czwartek zacząć od razu na 0,20.... tak wygląda podbijanie aby upłynąć :) zadzialali dokładnie odwrotnie: zbili by odkupić :) pozdro
Ja zostaję - czekam na info KTO pojawi się w akcjonariacie ??? Mówię Wam że ARENA PL - Ciszewskiego pokazała świetne wyniki - profilem obie spółki pasują do siebie - może będzie HOLDING ???