Raporty sa genialne, bedzie pewnie rekordowa dywidenda. Jak widzicie przyszlosc? Wyniki z roku na rok coraz lepsze. III kwartal pewnie tez bedzie super. Zywnosc jest coraz drozsza, a ludzie chca miec wlasne eko produkty. Hortico na tym zyska, juz zyskuje
dokładnie jest jak piszesz, jak dobrze pamiętam to 3Q zawsze był na minusie ale nie tym razem, pisałem wcześniej, że jak ktoś zasiał w marcu to będzie inwestował do jesieni, mój przykład, założyłem pierwszy w życiu maleńki ogródek, trzy krzaki pomidorów, kilkanaście krzaków ogórków, pomidory obrodziły świetnie, z 3 krzaków mam ponad 60 sztuk bo to jakieś wysokie krzewy, jak widzę kiedy dzieci rano wychodzą i same sobie wybierają, na którego mają ochotę z krzaczka to postanowiłem w następnym roku powiększyć ogródek, ogórki zniszczyła zaraza, prawie zero plonów więc w tym roku sieję powtórnie bo to też super jak się idzie na krzaczek i zrywa samemu, dla mnie to nowość chociaż możliwość zrobienia ogródka mam od 11 lat, sądzę, że wiele osób jest zafascynowanych uprawą tak jak ja i za rok powiększą areały tak jak ja
Czasy sie zmieniaja, ludzie chca byc bardziej eko. To nie chwilowy trend, mentalnosc sie zmienia. Ludzie chca jesc zdrowo i ekologicznie, a jak osiagnac to inaczej niz samemu hodujac warzywa?