oj tam oj tam od razu ubierają. Obroty znowu kosmos idą vs to co się działo w zeszłym tygodniu. Dojdziemy do 30-32 zł i znowu sobie zjedziemy na 25zł :) Szkoda że nie mam tyle odwagi żeby wywalić przy 32 zł i czekać na spadek .
Tylko trzeba spojrzeć inaczej. Walną za 500k zł a kurs aż tak mocno nie poszedł w górę. Trochę było tych akcji na sprzedaż w przedziale 26-29zł. Późniejszy zjazd na 27,5 to tylko paroma akcjami.
Jesteś pewien, że to nie była ustawiona transakcja? Najczęściej tak to się robi. Mi trudno cos powiedzieć bo nie widziałem tego dealu! Za to wiem, że ten wzrost obrotów na PLI to dobrze wróży, bo w końcu być może większy kapitał będzie mógł tu zaglądać...
Poszło 15k akcji transakcja musiała być umówiona, bo tyle akcji na S to na kursie byłby armagedon. Wygląda na to że fanpli miał rację i była żona nie mogła sypać akcjami przed raportem a teraz znalazła kupca po 27zł. Miała z rozwodu prawie 15k, więc ilości sie zgadzają. Ciekawe więc kto sypał akcjami przed raportem może resztki od Kobyleckiego? Od czerwca 2019 miał do dyspozycji 60k w puli.
15k w jednej transakcji to na bank była ustawka, taka akcja dla kogoś kto dzisiaj skupował akcje jest bardzo korzystna bo normalnie nie da się tutaj szybko kupić takiej ilości akcji nie podnosząc kursu na widły. nie ma zbyt wielu podejrzanych którzy posiadają po 10k+ akcji i zależy im na szybkim ich spieniężeniu, bardziej mnie ciekawi kto wszedł na spółkę.
Dnia 2020-08-17 o godz. 20:17 ~Cinek napisał(a): > bardziej mnie ciekawi kto wszedł na spółkę.
No kto?
Jeśli to żona Sikory sprzedaje to prawdopodobnie Sikora żeby go nie wywalili ze spółki.
Jak żona wściekła to Sawko powiększy przewagę ;) Być może Bloober zapłacił za współpracę Akcjami ?
Kto wie ;)
Oj tam oj tam. Już tak się nie denerwuj. Chciałem dokupić ale dzięki tobie tego nie, zrobiłem. Inni też pewnie są wdzięczni... Mało jest ludzi o tak dobrym sercu dbających o kasę innych :) Jednak mógłbyś ostrzec też innych na pozostałych spółkach, żeby nikt nic nie kupował bo wszędzie każdego dnia ktoś traci. Może w końcu zamkną tę giełdę bo i po co ona jak wszyscy nie mogą zarabiać? No po co???
O nasz ty wybawco prowadź nas na inne spółki!!!
Kabaret.
Fanpli te ruchy nie koniecznie mogą mieć coś stricte wspólnego z samym Platige. Mogą sobie pomagać ustawiać NC Index takimi ruchami z tymi 1 akcjami na zamknięciu.