• Słabo Autor: ~zxcvbnm [185.228.143.*]
    Milion na minusie, raczej słabo :/
  • Re: Słabo Autor: ~Inwesstor [5.173.244.*]
    Bardzo słabo ....lecimy na grosze
  • Re: Słabo Autor: ~olo [83.27.150.*]
    po mojemu to spółka prowadzi działalność , widocznie sporo pożyczyła klientom , ten typ działalności na tym polega że jak jest dobrze to są "straty"
  • Re: Słabo Autor: ~Makler [188.191.218.*]
    Warto teraz kupować za kilka tygodni pójdzie w gore. Systematycznie skupuje od miesiąca po 1,92 . Skupuje nie poźalujecie.
  • Re: Słabo Autor: ~azeter [212.180.149.*]
    Kurs w okolicach 2 zł a wartość księgowa ponad 8 zł. Warto kupować dla majątku? Tutaj w przyszłym roku znów będzie ze 2 zł dywidendy i tak jeszcze jakieś 3 lata dopóki cały majątek nie zostanie rozparcelowany.
  • Re: Słabo Autor: ~Marek [188.147.123.*]
    Jestes w bledzie...lecha dociskaja i za rok juz moze nie byc nic..jedyny do przeprania zostal open i widac ze kurs tam jest pilnowany..tu juz gra byla...
  • Re: Słabo Autor: ~Adam [188.191.218.*]
    Teraz warto skupować po trochu. cena minimalna .Jak za rok będzie dywidenda to zarobicie minimum jeszce raz tyle. Lokata wam tego nie da. Powodzenia.PS. Każdy zrobi jak zechce. Ja żyję z gioełdy od kilkunastu lat i jakoś to lepsze niż na etacie. pozdrawiam akcjonariuszy.
  • Re: Słabo Autor: ~Marek [188.147.72.*]
    Ja mysle ze mw trade i open zostanie..lechu moze jeden bank uratuje g.holding
[x]
MWTRADE -0,45% 4,38 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.