Gołym okiem widać, że jakaś spółdzielnia wciagneła towar po 0.20-0.30 groszy, lub jeszcze niżej. Skutkiem tego działania kurs pieknie i "niespodziewanie" poszedł w górę. I zeby teraz wyjść z tematu trzeba złapać w siatkę kilku leszczy, bo komu innemu to oddać. Pieknie zagrane, działanie zorganizowane miodzio. Szybka reklama na na grupach FB, zawsze ktoś się skusi i może nawet zarobi, jednak część jak nie większość zaliczy potężną wtopę. Pozdrawiam, dziękuję za chwilę uwagi.
Oczywiscie, masz rację. Merytoryczna wypowiedź. Żołnierz spółdzielni, brawo!!! Ludzie włącznie myślenie, sami sprawdzajcie spółki zanim wyciągnięcie kasę z portfela.
Dnia 2020-08-13 o godz. 19:23 ~Cezar napisał(a): > Oczywiscie, masz rację. Merytoryczna wypowiedź. Żołnierz spółdzielni, brawo!!! Ludzie włącznie myślenie, sami sprawdzajcie spółki zanim wyciągnięcie kasę z portfela.
Dnia 2020-08-13 o godz. 19:18 ~Zbik07 napisał(a): > Frajerzyna
Zbik ,
NIE ... to zwykły skoczek...groszołap ...
popatrz kurs kiedy pisał....spredał "mistrz" górek i dołków i ...
I teraz .. RAD _ zi... tj.
"rad" udziela ...coś
z pewnością się udziela....
na marginesie ....grajek od LAT WIELU ...na tym walorze...
łapa łap .... cezar ...łap bo,, się nie załapiesz ...może?..:
NAPWNO !...przeczytaj historię ...Cezara...
Julka Cezara ... :D
twoja jest mierna ...nawet
MNIEJ NIŻ MIERNA , raczej żałosna.
Ps. Dawno mnie nie było, bo i po co tu ślęczeć dniami i nocami?...TU ZŁOTÓWKI :>
ceazarq tak na marginesie : do innego wątku się odniosę...POZWOLISZ???...
poniżej 20gr ...mówisz?
jedna ...sesja 0,1820 zł (20-04-09)...WOLUMEN ? >>> ??? <<< ? napiszesz sam czy ci w tym .... : może ...pomóc??? ..... ;]
do tego wiadomo kiedy zdjęto MASĘ AKCJI z rynku...i więcejone się ne pojawiły... jeżeli nie cezar ;)) warto poczytać parę wątków... napisałeś o jakieś spółdzielni...to cus na kształt ...developerki? MAM ...SPORO >>>dasz MI jakąś poRADĘ free?<<<
Hahaha... jaka teoria spiskowa, hahaha!!! Szkoda tylko, że zupelnie nie prawdziwa. Wyssana z palca i do tego pisana w jakimś dziwnym stylu, może autor cierpi na jakąś chorobę?! Tyle znaczków, kropek, usmieszków. Dramat trochę.
O! Mój temat ożył!. Dawno mnie tu nie było, widzę że tęskniliscie. Wiecie dlaczego tu wtedy przyszedłem i ostrzegałem nieświadomych ludzi przed zwałką?! Bo wasi przyjaciele z ekipy biegali po całym bankierze i naganiali na tą padlinę, biegali jak na sraczkę. Kupili, a później szukali jeleni komu to opchnąć. Stara znana procedura. Akcji Astro nigdy nie miałem, nie mam i mieć nie będę. Zobaczcie kiedy przyszedłem z ostrzeżeniem. Jeśli ocaliłem kapitał choć jednej osoby to bardzo się cieszę. Pozdrawiam!