Do kolegów z 4MASS: powiem krótko, jeśli przyszliście tu 'odrabiać stratę' - raczej źle trafiliście. Pamiętajcie, chciwość jest ślepa, a historia lubi się powtarzać.
Natomiast pozostałym z EBX życzę samych sukcesów i dobrej zabawy na nowo otwartym festiwalu dmuchania balonów :)
Trafiłeś w sedno z jednym- tutaj wzrosty dopiero się zaczną. 1,50 majaczy na horyzoncie gdyż kurs był na tym poziomie parę lat temu, w czasach kiedy OZE jeszcze nie było na topie. Tymczasem ekobox to spółka o względnie niskiej kapitalizacji- ok 20mln podczas gdy 4 mass kosztuje 100mln, przyszłościowej branży- telekomunikacja, energetyka, montaż systemów dostarczania energii, oze no i duży udziałowiec Emont- którego akcje podrożały 4x w pół roku. Tu też należą się duże wzrosty. Tu nawet jak będzie 2 zl to będzie taniej niż 4mass. Pozdrawiam:)
Akurat od 4MASS to mało co jest gorszego nawet na NC, także trudno się nie zgodzić :)
Chociaż Ciebie Oze widziałem już na 2 innych spółkach, gdzie mówiłeś podobne rzeczy.. dobry chyba jesteś w grę na giełdzie, wsiadasz na wzrosty a później ludzi na hakach zostawiasz, heh rzucaj im chociaż jakieś porady spekulacyjne jak już się dadzą ubrać
Miłego dmuchania ^.^ ja nie mam nerwów na zabawy na NC szkoda czasu siedzieć codziennie przy notowaniach na spółkach bez fundamentów
Ja się dziwię że ludzie kupują astro albo danks, bo tu jest więcej do ugrania techniccznir od wielu lat konsolidacja w klinie, tutaj rośnie bez żadnego naganiania od marca ponad 100%... Rynek dostrzega, spółka super przyszłościowa