• Czy są tu jacyś koledzy z 4MASS? Autor: masekrut555 [89.231.202.*]
    Do kolegów z 4MASS: powiem krótko, jeśli przyszliście tu 'odrabiać stratę' - raczej źle trafiliście. Pamiętajcie, chciwość jest ślepa, a historia lubi się powtarzać.

Natomiast pozostałym z EBX życzę samych sukcesów i dobrej zabawy na nowo otwartym festiwalu dmuchania balonów :)

• Re: Czy są tu jacyś koledzy z 4MASS? Autor: ~Oze [31.0.44.*]
    Trafiłeś w sedno z jednym- tutaj wzrosty dopiero się zaczną. 1,50 majaczy na horyzoncie gdyż kurs był na tym poziomie parę lat temu, w czasach kiedy OZE jeszcze nie było na topie. Tymczasem ekobox to spółka o względnie niskiej kapitalizacji- ok 20mln podczas gdy 4 mass kosztuje 100mln, przyszłościowej branży- telekomunikacja, energetyka, montaż systemów dostarczania energii, oze no i duży udziałowiec Emont- którego akcje podrożały 4x w pół roku. Tu też należą się duże wzrosty. Tu nawet jak będzie 2 zl to będzie taniej niż 4mass. Pozdrawiam:)
  • Re: Czy są tu jacyś koledzy z 4MASS? Autor: masekrut555 [89.231.201.*]
    Akurat od 4MASS to mało co jest gorszego nawet na NC, także trudno się nie zgodzić :)

Chociaż Ciebie Oze widziałem już na 2 innych spółkach, gdzie mówiłeś podobne rzeczy.. dobry chyba jesteś w grę na giełdzie, wsiadasz na wzrosty a później ludzi na hakach zostawiasz, heh rzucaj im chociaż jakieś porady spekulacyjne jak już się dadzą ubrać

Miłego dmuchania ^.^ ja nie mam nerwów na zabawy na NC szkoda czasu siedzieć codziennie przy notowaniach na spółkach bez fundamentów
  • Re: Czy są tu jacyś koledzy z 4MASS? Autor: ~Oze [31.0.44.*]
    Ja się dziwię że ludzie kupują astro albo danks, bo tu jest więcej do ugrania techniccznir od wielu lat konsolidacja w klinie, tutaj rośnie bez żadnego naganiania od marca ponad 100%... Rynek dostrzega, spółka super przyszłościowa
  • Re: Czy są tu jacyś koledzy z 4MASS? Autor: masekrut555 [89.231.201.*]
    No niech Ci będzie, jutro szturm na potrójne górne widły czy jak to tam szło :) ja jutro jeszcze poobserwuje biedaków na 4MASS i wracam do swiga
[x]
EKOBOX 5,44% 1,26 2025-10-17 15:56:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.