2 zł już było ( pamietam niedawny kurs po 2,02). Ja kupiłem po 0,9zl i z chęcią wyjdę stad po ok 1,3-1,4. Również spodziewałem się mega wzrostów po raporcie, tym bardziej że miesiąc temu rosło jak szalone bez żadnego komunikatu
Ja już nie staram się zrozumieć dlaczego tak sie dzieje bo mi sie mózg przegrzewa. Troche załuej (no dobra, nawet nie troche), że nei wyszedlem po 2 zl ale kiedys ludzie zrozumieja ze granie na tych wszystkich syfach bez fundamentow jest zbyt ryzykowne
Sprowadzili kurs na MIN.I ODBIERAJĄ AKCJE OD NIECIERPLIWYCH, to akurat spółka z mocnymi fundamentami i 1,3 mln, gotówki w kasie przy wycenie 15 mln mówi samo za siebie, dobra rada brzmi zbierajc ie a będzie wam wynagrodzone
Zysk w księgowości ma konkretna definicje oraz źródło. Fakt jest taki, że rok temu nie było tej gotowki a teraz jest. A nie sprzedawali majatku bo by to inaczej ujeli w raporcie.
Aktualnie mamy wakacje, niepewna sytuacje na rynku NC, może liczyli na wzrost powyzej 50% kwk.
Moze i tak by nie było reakcji.
Sa spolki niedowartosciowane i zawsze beda. Potrzeba cierpliwości to kwestia psychologii. Noe wszyscy zarobia. Raport nie zaskoczyl ani pozytywnie ani negatywnie