Dawno temu ;-) Była sobie taka spółka na NC jak Fachowcy.PL, kisiła się kilka lat. akcji było około 30 mln o ile dobrze pamiętam.Raporty cos tam obiecujące, wyniki, jak to wy nazywacie "jak w warzywniku", Do rzeczy cena szorowała w okolicach 7-9 groszy z wybiciami do 16-19. Nagle ogłoszenie walnego i podjęcie decyzji o emisji 100 mln akcji. Szok i przerażenie na forum. Mimo to zaczęły się wzrosty , z kilkoma przystankami doszło do 0,46 PLN, uff sprzedałem. Ty większa radość była gdy cena spadała w okolice 0,20. Dałem sobie spokój z forum , obserwacją,skazując ich na porażkę Sentymentalnie po kilku tygodniach spojrzałem czy ww.spółka jeszcze dycha. I szok , 0,80 PLN za sztukę ! mimo grubo ponad 100 mln akcji, przy ogromny ff, dociągneli ja do ( oi ile dobrze pamiętam) do 1,16 PLN!!! Konkluzja jest taka ,że Present24 ma szansę na wyżej, czy ona będzie mu dana? To wiedzą jednostki..Przy wyczulonym KNF nie może być to wzrost jak za czasów Patro. Pozatym tylko cierpliwi zarabiają, reszta odbiera na górce lub stoi z boku i ujada ;-)
Nie porownuj presenta do fachowcow..2 odrebne bajki..tyle ze obie ..to typowe spekulacje, tu ubrali ludzi na szwajacrow, sprawdzales co sprzedaje bartek? Kilka dlugopisow z grawerkami, kore sam mozesz sprzedac przez internet, ta spolka jest potrzebna do innych celow, teraz opadnie ..po drodze male podbitki i tak pokisi sie znowu kilka lat a pozniej jak nie walnie banruta to znowu parowka z plocka ja dmuchnie...ale to jak opadnie kuz po tej pralce..takie sa realia..wszystkie padla podrzucili..bras.4 mass i inne wiec i presenta dmuchneli...kazdy smiec jak go odpowiednio dmuchniesz poleci..kwestia kto dmucha!