no dzisiaj znowu stoje z koszykiem a chetnych brak... widac ktos zatroszczyl sie o kurs a to dobry znak. Jutro na squaberze mam byc webinar o OZE... jestem przekonany ze cos o Time napomkna wiec bedzie jakies szarpniecie. Nie wyobrazam sobie robic cos o OZE i nie wspomiec o TiMe i jego ostatnich rekordowych wynikach i perspektywach. Sam model biznesowy zasluguje na naglosnienie, jedyne co sie w tej spolce nie zgadza to kors ktory powienin juz teraz miec 3 z przodu...
Wiesz czemu kurs jest jaki jest?
Bo nie ma tu za grosz płynności- a inwestowanie tutaj ma charakter długoterminowy, jeśli liczysz na wzrosty rzędu 100% w miesiąc to na pewno nie tutaj.
tam gdzie takie wzorsty maja miejsce to ma to zazwyczaj charakter spekulacyjny, wiecej tam placzu niz faktycznych "zarobasów" na Time inna historia.., cierpliwie cos tam sie doczeka. Jeden fund wychodzi drugi wejdzie zacznie sie w koncu i lepiej kręcić jak podciągną to do innych wartości i zbiorą swoje z rynku... FF jest tu duzy to jest co zbierac...powtorze sie ze na fali popularności TiM powinien lepiej popłynąć i to jakos wykorzystac a maja stosunkowo slaby PR. To juz powinno isc info za infem o OZE, o planowanych inwestycjach rozbudowie magazynów itp itd nie wiem na co czekają...
Gdybym miał wolne środki może się skusił, ale kasę trzymam na czarną godzinę gdyby miała być głębsza korekta, ale dobieranie przy takim kursie wydaje się rozsądne, tak samo jak branie teraz Grodno. Tutaj trzeba czasu każdy wie że raporty są super i dlatego nie ma takiej jazdy up jak w przypadku Grodno