Tym razem cos innego. Ciekaw jestem jak u was to wyglada. Zgodnie z wynikami badan, prawie wszyscy day trade'arzy traca pieniadze w porownaniu do graczy dlugoterminowych. Im dluzej gra sie w ten sposob tym bardziej zwieksza sie szanse na strate pieniedzy. Nie boicie sie, ze pojawi sie informacja, ktora odetnie szanse na duze zyski, tak jak 27 i 31 marca?
Cytat z artykulu:
No cóż, nieprzypadkowo publikujemy ten tekst i wyniki tego badania. Może lepiej skupić się na pracy, iść na spacer z psem albo odwiedzić dawno nie widzianego członka rodziny, zamiast próbować zarobić na day tradingu?
Wg artykulu, 97 procent day trade'erow jest na minusie w okresie roku. Czy to prawda, ze nie oplaca sie? Czytam wasze watki jak sprzedajecie idealnie na gorce i skupujecie na dolkach. Ktos wiec klamie, albo wy albo badanie. Jakies komentarze?
A ja na bmx samym jakieś 50% DT
3 tygodnieokoło tu jest bosko ale dziś dokupiłem już tylko bo co za dużo to nie zdrowo pociąg może odjechać...
Za mała podaż była dziś na 36zł jednak
Ale mówisz o jednej spółce w trendzie wzrostowym. Pomnóż x 4 lub 8 spółek i pograj rok zobaczysz ile z 50% ci zostanie. Poza tym słyszałem o wprawionych którzy w DT robili 60 operacji dziennie więc jak się to ma do jednej co parę dni?
Ja osobiście łącze różne strategie. Na tej samej spółce mogę mo c pozycję na longa jak i próbować kółek. Na tej spółce sporo na kółkach zarobiłem, pozycja long też prawdopodobnie da spory procent ale nie zawsze tak jest. Przy takiej zmienności to aż żal nie keszowac się wcześniej.
Uzasadnisz merytorycznie czemu ma spasc? Biomed pewnie w gore patrzac na dzisiejsze zamkniecie, wiec pociagnie tez reszte. Raport pozytywny, wiec nie widze powodu. Jedynie Innogene moze byc na czerwono jak pokaza raport przed sesja. Poza tym zdradzajac swoja strategie zrzutu sam sobie szkodzisz, bo inni moga ustawic sie z koszykami:)))Thx